• Imprimeix

La joieria d’autor, protagonista de les exposicions d’Artesania Catalunya

20/09/2018 11:09
Exposicions joies artesania

Coincidint amb la celebració del saló JOYA Barcelona Art Jewellery Fair,  Artesania Catalunya vol dedicar els seus espais expositius a la joieria autor, amb dues mostres.  

L’exposició “Antoni Farré, joier als 80 anys. Trajectòria d’una professió”, apropa al públic l’obra d’aquest mestre artesà, amb una selecció de peces de joieria i orfebreria que mostren la seva particular visió de l’ofici i el seu entorn creatiu. 

Tres nous talents de la joieria i objectes d’autor són els protagonistes de l’altra exposició d’Artesania Catalunya, “SPOTLESS”, que es podrà visitar fins el 7 d’octubre, a càrrec de Marc Monzó, Ignasi Cavaller i l'artista israeliana resident a Regne Unit, Adi Toch. Marc Monzó va ser el primer artista convidat i la imatge del primer cartell de JOYA Barcelona amb l'anell "Microrings" i el seu treball conceptual inspira tota una generació d'artistes i joiers. El mallorquí Ignasi Cavaller destaca per la seva tècnica de transformació de la fusta i els plàstics en peces artístiques abstractes. Seguint el mateix llenguatge, el minimalisme d'Adi Toch la posiciona com un dels talents més importants dins dels objectes d'autor, disciplina que també participarà en la propera edició de JOYA Barcelona 2018.

En el marc d’aquesta exposició, els propers 1 i 2 d’octubre el centre de Banys Nous acollirà un workshop, a càrrec de l'expert internacional en joieria contemporània Charon Kransen.