• Imprimeix

Les associacions de botiguers de La Sénia, Deltebre i la Ràpita creen els primers Marketplaces de Catalunya, una iniciativa pionera de dinamització comercial

04/12/2018 15:12
marketplace terres ebre

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha participat avui en la presentació dels primers Marketplace de Catalunya, concretament de les poblacions de La Sénia, Deltebre i Sant Carles de la Ràpita, una iniciativa pionera a Catalunya que permet als botiguers d’aquestes poblacions poder vendre els seus productes de manera online.

El projecte, que neix des de les associacions de botiguers de La Sénia, Deltebre i la Ràpita, ha comptat amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM).

El projecte té per objectiu oferir alternatives a altres plataformes de venda online, amb la particularitat de desenvolupar-se des del mateix territori i des de les seves associacions de comerç, esdevenint així un referent en dinamització comercial. En aquest sentit la directora Muntsa Vilalta ha assenyalat que “ aquest és un clar exemple de col·laboració públic privada, és una eina que serà un referent a tot el territori que ajudarà al comerç i també que posarà en valor la singularitat d’aquests tres municipis de les Terres de l’Ebre”.


En l’acte, la directora ha estat acompanyada de l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparròs, l’alcalde de la Sènia, Joan Moisés, el regidor de Comerç de Deltebre, Francisco Castro, la directora dels serveis territorials del Departament a Terres de l’Ebre, Merce Miralles i el CEO de Pymeralia, Consultora Tecnològica dels Marketplaces, Jordi Zaragoza. També han estat presents els representants de les entitats que han impulsat la iniciativa.