• Imprimeix

La propera edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 4 al 8 de febrer al Recinte Modernista de Sant Pau

31/07/2018 14:07
080 al sant pau
La 23a edició de la passarel·la catalana se celebrarà novament al Recinte Modernista de Sant Pau, que acollirà l’edició d’hivern del certamen, on creadors i marques de moda presentaran les seves noves col·leccions.
 

El 080 Barcelona Fashion celebrarà la seva 23a edició del 4 al 8 de febrer de 2019 al Recinte Modernista de Sant Pau, que acollirà l’edició d’hivern de la passarel·la catalana, on creadors i marques de moda presentaran les seves noves col•leccions. El 080 Barcelona Fashion ha tornat a escollir aquest impressionant conjunt arquitectònic, joia del modernisme català, com a escenari de la propera edició

 
El 080 Barcelona Fashion és el certamen de moda que impulsa la Generalitat, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement. Conscients de la importància del sector tèxtil-moda català, l’objectiu de la Generalitat és consolidar Catalunya com a referent de la generació i projecció del disseny de moda, contribuir a la internacionalització i alhora a la relocalització de la producció tèxtil a Catalunya.
 
En la passada edició, que es va celebrar aquest passat mes de juny, prop de 31.000 persones van passar pel certamen. Pel que fa a mitjans, més de 1.200 professionals de la comunicació van seguir la passarel·la, de prop de 750 mitjans diferents, entre periodistes, gràfics, bloggers influencers. En la vessant comercial, el 080 Fashion Showroom va superar els 300 contactes comercials entre les marques expositores i els compradors que van visitar la fira comercial del 080.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través de:
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
A Twitter Empresa i Coneixement: @empresacat