• Imprimeix

S’obre el termini per participar a la nova edició del 080 Barcelona Showroom

11/12/2018 14:12
080 bcn showroom

El Clúster Català de la Moda (Modacc), en col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), ha obert la convocatòria per participar a la setena edició del 080 Barcelona Showroom, l’espai comercial del certamen que se celebrarà els dies 4 i  5 de febrer de 2019 al recinte de Sant Pau. L’objectiu d’aquesta iniciativa és reforçar la dimensió comercial internacional de la passarel·la mitjançant l’atracció de compradors i distribuïdors internacionals. Les firmes que han participat a les passades edicions del Showroom han generat unes vendes i acords comercials propers als  2 milions d’euros per edició.

Pel que fa a la participació de les marques, la propera edició del 080 Barcelona Showroom vol comptar amb la presència de compradors nacionals i internacionals, i també amb empreses multimarca interessats a establir interaccions comercials amb els compradors que visitin el certamen.

Quant a la presència de compradors internacionals,  el Showroom s’obre a la participació de diferents perfils professionals que variaran en funció de les característiques del mercat, com ara compradors de grans magatzems, cadenes d’establiments, agents comercials o distribuïdors amb potencial d’expansió.

Més informació