Empremtes de Catalunya
Botiga en línia

És una marca registrada d'artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya els quals, mitjançant una mirada d'identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d'elements vinculats a l'art, la cultura, la història, la tradició, l'arquitectura, el paisatge i els costums populars que ens són propis.

La distinció dels productes amb una marca artesana catalana permet, tant als ciutadans catalans com a les desenes de milions de turistes que cada any ens visiten, gaudir i endur-se una imatge real i garantida del país.

Els productes estan a la venda a la botiga "Empremtes de Catalunya®" del carrer Banys Nous, 11. També es poden adquirir a les botigues de Barcelona Turisme, MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya) i Museu de la Xocolata.
Podeu visitar la botiga d'empremtes en línea:

Els productes del catàleg estan classificats en 28 famílies de les icones que representen Catalunya, a partir de l'estudi encarregat per la Direcció General de Turisme al FAD, MNAC i Institut d'Estudis Catalans. Així, tenim el següent catàleg que el podeu descarregar per famílies o bé el pdf on hi són totes.

Tots els productes aniran acompanyats amb una etiqueta explicativa en tres idiomes de la família a la qual està vinculada, a més d'indicar-s'hi l'autoria.

Preus actualitzats a desembre del 2017; es prega confirmació del preu final amb la botiga.