• Imprimeix

Botiga Empremtes de Catalunya

Botiga Empremtes de Catalunya

És una marca registrada d'artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya els quals, mitjançant una mirada d'identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d'elements vinculats a l'art, la cultura, la història, la tradició, l'arquitectura, el paisatge i els costums populars que ens són propis.

La distinció dels productes amb una marca artesana catalana permet, tant als ciutadans catalans com a les desenes de milions de turistes que cada any ens visiten, gaudir i endur-se una imatge real i garantida del país.

Els productes estan a la venda a la botiga "Empremtes de Catalunya®" del carrer Banys Nous, 11. També es poden adquirir a les botigues de Barcelona Turisme, a la botiga de l'SPA de l'Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, al Palau Moja i a la Colònia Güell.


Podeu visitar la botiga d'Empremtes en línia: www.bcncrafts.com

Més informació

Botiga en línia

CATÀLEG "EMPREMTES DE CATALUNYA®"

Els productes del catàleg estan classificats en 28 famílies de les icones que representen Catalunya, a partir de l'estudi encarregat per la Direcció General de Turisme al FAD, MNAC i Institut d'Estudis Catalans. Us podeu descarregar el següent catàleg on hi són totes.

Tots els productes aniran acompanyats amb una etiqueta explicativa en tres idiomes de la família a la qual està vinculada, a més d'indicar-s'hi l'autoria.

Preus actualitzats a desembre del 2017; es prega confirmació del preu final amb la botiga.