• Imprimeix

Top Manta

cartell top manta

La Generalitat intensifica aquest estiu la campanya informativa contra la venda il·legal al carrer. Amb el lema “No t’enganyis, no només compres un productes fals”, la campanya contra l’anomenat ‘top manta’ vol alertar a ciutadans i visitants dels efectes negatius d’aquesta venda il·legal, tant pel que fa a la seguretat i salut de les persones, com pel conjunt de l’economia.

La campanya consta de l’edició de cartells (a doble cara, català i anglès) i díptics (català, castellà, anglès i francès). També s'estan realitzant insercions publicitàries en premsa i càpsules informatives a ràdio i televisió; a més de la seva difusió a través de les xarxes socials de la Generalitat. La distribució es fa a través dels ajuntaments i ens locals, les organitzacions empresarials i les oficines de Turisme.

D'altra banda també es distribeix material als diferents mitjans de la xarxa de transport públic de Catalunya, Aerobús, i en els punts d’informació turística de ports i aeroports catalans. A més a més, la campanya consta d’actuacions específiques als municipis de litoral, mitjançant publicitat a les principals línies d’autobusos, i també a Opis i tanques publicitàries.

Podeu consultar el material de la campanya al següent enllaç: cartell i el díptic.