• Imprimeix

Catàleg d'Apps

El Catàleg d’Apps al servei del comerç és una iniciativa per a donar a conèixer l’oferta d’eines per a mòbil i fomentar-ne l’ús entre el comerç i els serveis. Es tracta d’un recull de les aplicacions per a mòbil més destacades del sector on, al costat de cada app, trobareu una descripció i l’enllaç tant per sistemes Android com per iOS.

Ets una app i vols aparèixer al catàleg? Accedeix al tràmit per inscriure-t'hi aquí.

Chopit

Chopit és una app que aposta pel comerç de proximitat, el servei i les relacions humanes. Per això, posen la tecnologia al servei del comerç.
A través de l’aplicació, es poden liquidar els stocks, guanyar visibilitat dels productes en oferta i aconseguir nous clients d’una manera fàcil i ràpida. El seu funcionament és molt senzill, en menys d’un minut es pot pujar un producte, amb la seva foto, preu i una descripció.
Els compradors trobaran els productes les 24 hores del dia i des de qualsevol lloc i resoldran els seus dubtes a través del xat.

Manzaning

Manzaning és la primera app pensada per al petit comerç. 500 botigues de Barcelona ja es beneficien dels seus serveis. El pagament a través de l'app i l'entrega a domicili en menys de 60 minuts són alguns dels serveis de l'app que faran la vida més fàcil als vostres clients i us permetran recuperar-los, fidelitzar-los i incrementar les vendes.

Amb Manzaning vendre online és molt fàcil: l'alta és ràpida i gratuïta. En pocs minuts ja esteu al seu mapa virtual i només heu d'atendre els xats i trucades dels clients, assessorar-los i recomanar-los el vostre millor producte, Manzaning s'encarrega de la resta.

Yuge

Yuge és una aplicació interessant pels residents locals i per turistes nacionals i estrangers. Yuge està obert a totes les botigues que vulguin a Barcelona, arribant a altres províncies i fins i tot a Espanya en general.

En comparació amb altres serveis de localització, Yuge es concentra en el mercat de gamma alta. Els perfils de més de 600 botigues seleccionades estan compostes per una gran quantitat de fotografies amb productes d'alta qualitat.

Catalunya Shopping

A Catalunya Shopping els comerços i empreses poden tenir el seu catàleg clasificat amb fotografia, descripció i preu. Poden posar anuncis que surten a la llista de destacats ordenats segons la data de vigència.

La llista de comerços surt ordenada per la distància a on es troba l'usuari. Es pot filtrar per població i per sector d'activitat del comerç.

Clikka

Clikka és una eina de comunicació, una guia entre locals d'oci i usuaris. Permet trobar fàcilment, els plans d'oci propers a la teva localització mitjançant Clikks creats per restaurants, pubs, bars, centres de cura personal i molts més.

Un Clikk és un missatge, oferta, promoció o descompte creat pel comerç que recull la informació necessària per a que els usuaris gaudeixin visitant el seu local. CLIKKA ajuda a promocionar el comerç de proximitat mitjançant tecnologies de geolocalització i, a més, és gratuïta!

Els trets diferencials de l'aplicació són la promoció del comerç de proximitat, la senzillesa d'ús i el servei post venda on s'ajuda als establiments a promocionar-se dins de Clikka. Per altra banda també és una plataforma de difusió on qualsevol persona pot gestionar els seus comerços i obtenir un benefici econòmic.

S+ Shopping

Esmasshopping és la primera xarxa social especialitzada en consum que permet establir un nou canal de comunicació entre negocis, consumidors i col·lectius. Per mitjà de l'app el consumidor obté informació sobre el descompte màxim, així com d’altres incentius als que té dret a percebre en tots els negocis i comerços que té a prop seu, en funció del que vol comprar i del seu perfil.

Amb esmasshopping el comerç pot donar a conèixer els descomptes que ofereix a determinats segments de la població (joves, famílies nombroses...), establir acords amb col·lectius (organitzacions, associacions...) per atraure als seus membres, així com implementar un sistema de fidelització per als seus clients.

Una eina eficient i gratuïta per a captar i fidelitzar clients.

OnAir Shopping

OnAir Shopping connecta consumidors amb botigues físiques de la seva ciutat: porta trànsit a les botigues i el converteix a venda. Tot de forma 100% automatitzada: les botigues no han de fer res de res manualment en el seu dia a dia.

Avui es desperten un munt de persones amb ganes de comprar un producte a la seva ciutat i no tenen ni idea d'on el poden trobar i tenen poc temps per a descobrir-ho, OnAir Shopping els ho diu en segons i els acosta a la botiga.

A més, OnAir Shopping dóna presència pròpia a la botiga en l'entorn mòvil: els consumidors poden consultar informació dels productes per botiga, des de dins de la mateixa botiga o des de fora, i posar avisos de baixada de preu o de disponibilitat d'estoc (convertint el trànsit a venda).

Mapp4all

Qualsevol persona a la seva vida pot necessitar accedir a un local amb condicions específiques o pot tenir un familiar a qui li pugui fer falta. Conscients de la importància que suposa equiparar a la vida quotidiana a milions de persones, Mapp4All promou l’accessibilitat i tolerància de tothom a través d’una aplicació que permet donar d’alta aquells establiments que comportin facilitats per a col·lectius amb algun tipus de dificultat motora, visual o auditiva, gent gran, pares amb nadons, etc. i completar-se amb la valoració dels usuaris quan visitin la botiga o establiment.

Mapp4All està disponible en 8 idiomes i algunes de les funcionalitats són els filtres de cerca d’establiments, per tipus de lloc o criteri d’accessibilitat, la possibilitat de seguir i conèixer persones amb els mateixos interessos o necessitats i la ubicació dels establiments segons el criteri o la ubicació.

Terrassacentre App

Terrassacentre té una App pròpia que va dirigida a tots als seusclients i potencials clients dels comerços associats a Terrassacentre, per donar millor servei i fidelitzar-los.

La seva app és una targeta de fidelització virtual on s'acumulen punts per les compres realitzades i és el mateix client qui consulta els seus punts.

Aquests punts es poden bescanviar per regals o per descomptes, i en moments puntuals és la mateixa associació qui pot organitzar concursos i donar premis.

A l'app també hi ha un llistat dels comerços associats amb la seva geolocalització, dades de contacte, breu descripció, fotografies i vídeos.

És una eina de comunicació àgil i directa, on el comerços poden fer arribar els seus serveis al públic.

L’app també ofereix informació turística i cultural de la ciutat

Buugit!!

Buugit!! És desig, ganga, emoció... La moneda virtual que revoluciona el comerç local.

buugit!! és una aplicació gratuïta amb la que guanyes diners tan sols disfrutant de l’aplicació i acumulant buugits, una moneda virtual per valor d'un cèntim d'euro que els usuaris acumulen de manera gratuïta només interactuant amb l’aplicació.

Bescanvia els teus buugits acumulats al comerç local i aconsegueix els teus desitjos gratis o al millor preu.

I si tens un negoci... enhorabona!! Aconsegueix trànsit de persones directe al teu negoci i augmenta les teves vendes gràcies a aquesta plataforma i eina de màrqueting i publicitat d’ajuda al comerç local, on el teu únic límit és la creativitat.

Uneix-te al moviment buugit i anticipa’t als teus desitjos...

.Comertia

Amb l'aplicació de Comertia instal·lada al telèfon es podrà trobar de forma ràpida i senzilla totes les ofertes, descomptes relacionats amb tots els sectors dels quals formen part els socis de Comertia, oportunitats, descomptes i una gran varietat de productes a l'abast per a tot tipus de persones en una sola app.

L'app detecta la teva ubicació i, un cop fet això, mostra en pantalla una llista de botigues on obtenir el producte o servei.També disposa d'un carnet individual per a cada usuari amb el qual validar l'obtenció de les ofertes. A més a més l'usuari podrà trobar informació sobre Comertia.

Gioop App

GIOOPapp, juntament amb una Webapp es dirigeix a tot el petit i mitjà comerç de proximitat amb l'objectiu de donar a conèixer al client el comerç del seu entorn, fidelitzant el client habitual i poder-ne captar de nous de forma àgil i senzilla mitjançant l'acumulació de descomptes en forma de diners en totes les seves compres i així diferenciar-se de la competència.

 

Des de la Webapp, el comerç pot publicar descomptes i promocions, mostrar els seus productes, GEO localitzar l’establiment, etc. informant d'una forma immediata al client i poder conèixer les millors ofertes del seu voltant. En definitiva, Gioop es l'app que et dona diners on tothom hi guanya.

Moneder

Moneder.cat és una aplicació web i una app versàtil, de fàcil funcionament i econòmica que permet incrementar i fidelitzar els clients dels comerços d’un municipi, d’una associació de comerciants, d’una cadena de franquícies, o d’un centre comercial. Tots els avantatges de les targetes de fidelització integrades en un sistema web i app que s’adapta perfectament a les necessitats de cada associació o cada comerç.

Ofer.cat

Ofer.cat és una eina que permet, des de la seva web o App i d'una manera molt senzilla, convertir el vostre Facebook i altres xarxes socials, Whatsapp i altres aplicacions de missatgeria, planes web, aparadors, anuncis en premsa i revistes, catàlegs, flyers, cartelleria, etc. en punts de venda online 24 hores!

Amb Ofer.cat, el comerç, empresa i autònoms de Catalunya ja poden, siguin del banc que siguin, des de l'ordinador, mòbil o tauleta i en tan sols 3 minuts, crear ofertes dels seus productes o serveis i començar a vendre online immediatament.

Amb el suport de CaixaBank i l'Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, han creat una canal de venda i botiga online pròpia per a cada comerç, empresa i autònom de Catalunya.

Universal Customer

Universal Customer és un sistema de comunicació fiable amb el client estranger destinat a establiments comercials i allotjaments. A partir del seu sistema de diàleg dirigit permet una interacció sense la necessitat d’escriure i amb la tranquil·litat de que allò que li vols oferir al client és el que està dient.

Està pensat fonamentalment per:

  • Ajudar a la venda a clients estrangers.
  • Millorar la venda creuada i incrementa el tiquet mig.
  • Facilitar al client estranger la possibilitat d’explicar les seves necessitats.
  • Millorar l’experiència de compra i la percepció del servei.
  • Proporcionar un sistema de diàleg guiat i locutat professional.
Data d'actualització:  28.02.2017