• Imprimeix

Elsmercats.cat

Presentació de Elsmercats.cat

 

A Catalunya existeixen 168 mercats municipals, els nostres mercats són únics al món, són un referent arreu per la seva història i perquè tenen uns serveis i uns valors que connecten amb les necessitats i la manera de fer dels consumidors actuals.

Actualment els mercats municipals són un referent en la venda de producte fresc i de qualitat però també s’han adaptat a les noves necessitats i valors dels consumidors, salut, sostenibilitat, estalvi de temps, gestió mediambiental, integració social...

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya ha creat Elsmercats.cat com un actiu estratègic que ens permet desenvolupar actuacions d’impuls per als mercats. El principal objectiu és que els mercats municipals catalans siguin més forts, més competitius, tinguin una major visibilitat i millorin el seu posicionament en el sector de la distribució comercial.

Els mercats a la xarxa: Tours virtuals

Els mercats a la xarxa és un nou servei de digitalització gratuït que la Direcció General de Comerç ofereix a tots els mercats municipals de Catalunya per tal de millorar el seu posicionament i visibilitat a la web a través de la realització d’un “Tour Virtual”.

Els tours virtuals són una eina de publicitat amb unes possibilitats de difusió il·limitades, permeten localitzar i recomanar el mercats d’una forma fàcil i original, mostren els mercats, les seves parades i productes, des de qualsevol dispositiu, moment i lloc del món.

Aquestes rutes virtuals permeten passejar per l’interior dels mercats i així tothom pot descobrir que els mercats municipals catalans són uns establiments comercials competitius, potents i amb molts serveis que permeten satisfer les noves necessitats dels consumidors, on es pot fer la compra completa, sana, de qualitat, amb tracte personalitzat, ràpida, sostenible, còmoda ...

Busca el teu mercat

Ja pots accedir al  mapa- cercador dels mercats municipals de Catalunya on podràs trobar informació dels 168 mercats de Catalunya i cercar el mercat que tens més a prop.

Publicacions

Publicacions

Aquí trobareu els articles que van apareixent a la revista digital Comerç.cat referents als mercats municipals de Catalunya.

Informació relacionada

Comerç a les 15:15

El Comerç a les 15:15 va néixer amb la voluntat de ser unes sessions on els comerciants puguin expressar els dubtes i problemes del dia a dia. En definitiva l’objectiu és treballar conjuntament per tal d’aportar solucions i implementar la voluntat del govern de ser al costat de les empreses i de les associacions del comerç catalanes.

Estem preparant noves trobades del Comerç a les 15:15 als vostres mercats. Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte a elsmercats@gencat.cat o bé al telèfon 93 484 99 17

Sessió de Comerç 15:15 al Mercat Municipal de Molins de Rei
Sessió de Comerç 15:15 al Mercat de la Concepció

Bústia Elsmercats.cat

Mitjançant l'adreça de correu electrònic elsmercats@gencat.cat ens podeu fer arribar qualsevol consulta o suggeriment i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar resposta a les vostres peticions.

També ens podeu fer arribar notícies sobre les activitats o qualsevol novetat dels vostres mercats per tal d’incloure-les en el nostre butlletí electrònic o en la nostra revista digital Comerç.cat

Gràcies per la vostra col·laboració.