• Imprimeix

Elsmercats.cat

Presentació ElsMercats.cat

A Catalunya existeixen 168 mercats municipals, els nostres mercats són únics al món, són un referent arreu per la seva història i perquè tenen uns serveis i uns valors que connecten amb les necessitats i la manera de fer dels consumidors actuals.

Actualment els mercats municipals són un referent en la venda de producte fresc i de qualitat però també s’han adaptat a les noves necessitats i valors dels consumidors, salut, sostenibilitat, estalvi de temps, gestió mediambiental, integració social...

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya ha creat Elsmercats.cat com un actiu estratègic que ens permet desenvolupar actuacions d’impuls per als mercats. El principal objectiu és que els mercats municipals catalans siguin més forts, més competitius, tinguin una major visibilitat i millorin el seu posicionament en el sector de la distribució comercial.

Mitjançant l'adreça de correu electrònic elsmercats@gencat.cat ens podeu fer arribar qualsevol consulta o suggeriment i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar resposta a les vostres peticions.

També ens podeu fer arribar notícies sobre les activitats o qualsevol novetat dels vostres mercats per tal d’incloure-les en el nostre butlletí electrònic o en la nostra revista digital Comerç.cat