• Imprimeix

Tours Virtuals

Els mercats a la xarxa és un nou servei de digitalització gratuït que la Direcció General de Comerç ofereix a tots els mercats municipals de Catalunya per tal de millorar el seu posicionament i visibilitat a la web a través de la realització d’un “Tour Virtual”.

Els tours virtuals són una eina de publicitat amb unes possibilitats de difusió il·limitades, permeten localitzar i recomanar el mercats d’una forma fàcil i original, mostren els mercats, les seves parades i productes, des de qualsevol dispositiu, moment i lloc del món.

Aquestes rutes virtuals permeten passejar per l’interior dels mercats i així tothom pot descobrir que els mercats municipals catalans són uns establiments comercials competitius, potents i amb molts serveis que permeten satisfer les noves necessitats dels consumidors, on es pot fer la compra completa, sana, de qualitat, amb tracte personalitzat, ràpida, sostenible, còmoda ...

Tots els mercats municipals de Catalunya poden sol·licitar la realització del tour virtual del seu mercats enviant un correu a elsmercats@gencat.cat. Ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’explicar-vos el funcionament d’aquest nou servei de digitalització. Us animem a participar!

Aquí podeu veure alguns exemples dels tours virtuals!