• Imprimeix

Jornada Mercats Increïbles

jornada mercats increïbles

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la primera Jornada "Els Mercats Increïbles" que va tenir lloc el passat a 22 d’octubre de 2018 a l’auditori d’Esade Creapolis de Sant Cugat del Vallès.  

Aquesta jornada va néixer amb l’objectiu de crear un espai on poder compartir informació i transmetre coneixements i experiències en els diferent àmbits de la gestió dels mercats municipals sedentaris de Catalunya, i és una actuació que  forma part del Programa de Mercats Municipals de Catalunya, www.elsmercats.cat, que promou el CCAM amb la finalitat de millorar la competitivitat d’aquets equipaments.

Aquesta edició va reunir prop de 200 persones i va tenir com a eix principal l’anàlisi de la presència dels mercats municipals a la xarxa, es van donar a conèixer els resultats de l’estudi d’autodiagnosi TIC realitzat pel CCAM a més d’un centenar de mercats de diferents punts del territori, es van presentar dades sobre el posicionament a internet dels mercats a través de la ponència sobre posicionament Seo, i amb la ponència sobre xarxes socials es van facilitar eines per tal que els mercats i els seus paradistes puguin augmentar les oportunitats de difusió i venda a la xarxa a través de diferents promocions.  

A la taula rodona es van exposar les experiències del Mercat d’Olot, del Mercat de la Independència de Terrassa i l’APP Manzaning sobre el servei de repartiment a domicili i venta on line amb l’objectiu de plantejar noves estratègies de futur als assistents i seguidament el responsable de l’àrea de mercats de l’ajuntament de Sant Cugat, el Sr. Joan Fiblà, ens va fer una breu presentació dels tres models de mercat del municipi. A banda de les xerrades durant la tarda es van fer un taller pràctic sobre experiències en lideratge als mercats i una visita guiada al mercat de Mira-sol i a les obres del futur mercat de Vollpelleres.