• Imprimeix

Materials de la jornada 2018

jornada mercats increïbles

Aquí podreu trobar les presentacions de les ponències de la jornada Mercats Increïbles que va tenir lloc el 22 d'octubre de 2018 a l'auditori d'Esadecreapolis a Sant Cugat del Vallès.

Podeu consultar les infografies amb les dades sobre els mercats municipals de Catalunya i dels resultats de l'Autodiagnosi TIC dels mercats municipals.

Òscar Ramilo de l'empresa Capture ens va exposar diversos consells per millorar el posicionamient a cercadors (SEO) dels mercats municipals i captar així a nous clients a través d'Internet.

Carles Bonfill de l’empresa Easypromos ens va explicar com les xarxes socials, a través de concursos i sortejos, poden ajudar a captar, fidelitzar i conèixer els clients dels mercats municipals.

El comerç electrònic avança en tots els àmbits de la distribució alimentària i els mercats municipals no son una excepció. A la taula rodona es van exposar les experiències de tres mercats municipals que han incorporat el servei de venta on –line a través de diferents eines.

 

Sant Cugat del Vallès té actualment tres mercats que es gestionen i s’estructuren de tres maneres diferents i té previst la inauguració del quart mercat pel novembre de 2018. El responsable  de l’àrea de mercats de l’ajuntament de Sant Cugat, el Sr. Joan Fiblà, ens va fer una breu presentació dels mercats del municipi. 

El taller, dinamitzat pels presidents dels mercats de Les Corts de Barcelona i de Puigmercadal de Manresa i  moderat per Pilar Gomà, va oferir un espai de reflexió on poder conèixer altres maneres plantejar-se estratègies de futur per als mercats.