• Imprimeix

Esmorzapps

esmorzapps

Més del 90% de la població catalana té un smartphone, que fa servir més de dues hores i mitja cada dia. La gran majoria d’aquests usuaris fan servir el mòbil en algun moment del procés de compra, ja sigui per cercar informació dels productes o per comprar directament. Però aquests dispositius no només són d’utilitat als consumidors, també ofereixen un bon nombre de recursos a les empreses comercials per contactar amb el client.

Per donar a conèixer aquestes possibilitats, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya comença el cicle de sessions anomenades “Esmorzapps. Aplicacions al servei del comerç”, on els desenvolupadors de diverses aplicacions per a mòbil explicaran els seus projectes per tal d’engrescar els participants a utilitzar aquestes eines. Els continguts exposats en aquestes trobades ens permetran elaborar un catàleg informatiu de les diferents apps, que properament trobareu en aquest espai web.

Els Esmorzapps volen ser una finestra oberta a tothom, així que si voleu celebrar i col·laborar en la difusió d’aquest cicle tindreu més informació el Telèfon de Comerç: 93.484.99.09