• Imprimeix

Sessió Barcelona 2 de desembre de 2016

La primera sessió dels Esmorzapps va tenir lloc a les Cotxeres del Palau Robert el passat 2 de desembre de 2016 davant d'un cenentar d'inscrits entre gremis, associacions de comerciants, botiguers i administracions públiques i on vam conèixer els projectes de Chopit, Manzaning, Yuge i Catalunya Shopping.

Per aquesta sessió vam comptar amb la col·laboració de Barcelona Oberta i la Fundació Barcelona Comerç.

Tots quatre projectes: Chopit, Manzaning, Yuge i Catalunya Shopping tenen per objectiu posar en valor el comerç de proximitat i permeten la geocalització i visibilitizació de la botiga i oferta del producte, l’aproximació al client, la fidelització i la captació de nou públic, entre altres serveis.

- Chopit és una app que aposta pel comerç de proximitat. A través de l’aplicació, es poden liquidar els estocs, guanyar visibilitat i aconseguir nous clients d’una manera fàcil i ràpida, sense perdre el tracte directe amb ells.

- Manzaning és la primera app pensada per al petit comerç. Un nou canal de venda online, amb pagament a través de l'app i entrega a domicili en menys de 60 minuts.

- Yuge és una aplicació interessant pels residents locals i per turistes nacionals i estrangers. Yuge està obert a totes les botigues de Barcelona. En comparació amb altres serveis de localització, Yuge es concentra en el mercat de gamma alta.

- Catalunya Shopping App és una aplicació on els comerços i empreses poden tenir el seu catàleg classificat amb fotografia, descripció i preu i poden posar anuncis que surten a la llista de destacats ordenats segons la data de vigència.

Data d'actualització:  13.01.2017