• Imprimeix

Sessió Girona 12 de juny de 2017

Girona va ser la ciutat escollida per presentar un nou Esmorzapps – Aplicacions al servei del comerç. El passat 12 de juny es va celebrar aquest cicle amb la col·laboració de PIMEComerç a les seves dependències de Girona.

En aquesta sessió vam tenir l’ocasió de conèixer els projectes de Mapp4all, Gioop, Gastro Cat i My Chef Tool, les quals ja formen part també del Catàleg d’Apps, una recopilació d’aplicacions impulsada per Direcció General de Comerç per tal de conèixer les novetats en apps del sector.

La presentació va córrer a càrrec del Sr. Ferran Roquer, director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Girona, qui va puntualitzar i refermar la importància del comerç en les Comarques Gironines.

Així mateix, la sessió va comptar amb la presència del Sr. Josep M. Vergés, president de PIMEComerç a Girona i del Sr. Andreu Bru, director del Departament Tecnologia i innovació a PIMEC, qui va explicar els avantatges i la importància de la Digitalització en el comerç i les propostes de la seva entitat.

Aquí teniu el resum de les propostes presentades a Girona:

 

GIOOPAPP: GIOOP app, juntament amb una Webapp es dirigeix a tot el petit i mitjà comerç de proximitat amb l'objectiu de donar a conèixer al client el comerç del seu entorn, fidelitzant el client habitual i poder-ne captar de nous de forma àgil i senzilla mitjançant l'acumulació de descomptes en forma de diners en totes les seves compres i així diferenciar-se de la competència.

Des de la Webapp, el comerç pot publicar descomptes i promocions, mostrar els seus productes, geolocalitzar l’establiment, etc. informant d'una forma immediata al client i poder conèixer les millors ofertes del seu voltant. En definitiva, Gioop es l'app que et dona diners on tothom hi guanya.

__________________

MAPP4ALL: Qualsevol persona a la seva vida pot necessitar accedir a un local amb condicions específiques o pot tenir un familiar a qui li pugui fer falta. Conscients de la importància que suposa equiparar a la vida quotidiana a milions de persones, Mapp4All promou l’accessibilitat i tolerància de tothom a través d’una aplicació que permet donar d’alta aquells establiments que comportin facilitats per a col·lectius amb algun tipus de dificultat motora, visual o auditiva, gent gran, pares amb nadons, etc. i completar-se amb la valoració dels usuaris quan visitin la botiga o establiment.

Mapp4All està disponible en 8 idiomes i algunes de les funcionalitats són els filtres de cerca d’establiments, per tipus de lloc o criteri d’accessibilitat, la possibilitat de seguir i conèixer persones amb els mateixos interessos o necessitats i la ubicació dels establiments segons el criteri o la ubicació.

__________________

MYCHEFTOOL: MyChefTool és una una aplicació online on els restauradors poden gestionar el seu negoci de forma ràpida, senzilla i des d’una sola aplicació totalment online. Amb les funcionalitats de MyChefTool, els restauradors podran crear una llista personalitzada dels seus plats, inserir els al•lergògens i etiquetar-los per categories, etc.

De manera senzilla i molt ràpida podrà traduir en 6 idiomes de forma directa els seus menús i a més compartir els seus menús i cartes a totes les xarxes socials i al seu web.

Calcula el preu del cost de cada plat, porta un control de les reserves, gestiona el TPV  tot gràcies a MyChefTool. Escull d’entre quatre plans de subscripció mensual i comença a utilitzar MyChefTool

__________________

GASTRO CAT: Gastro Cat, l’App gestionada i regulada pel sector, que permet trobar de forma geolocalitzada qualsevol restaurant en funció del seu preu, tipus de menjar, etc.

Veure els menús i la carta, reservar taula i demanar menjar a domicili o take away pagant des de la mateixa app i en qualsevol lloc i moment.

També permet disparar ofertes o notificacions geolocalitzades quan passes a prop dels establiments i ofertes i promocions gestionades pels propis establiments que oferiran reports del ROI obtingut i moltes funcionalitats més. Tot això, sense que els restaurants hagin de pagar comissions abusives.

 

 

Més informació al Telèfon de Comerç: 93.484.99.09

Data d'actualització:  06.06.2017