• Imprimeix

Sessió Lleida 30 de novembre de 2018

esmorzapps lleida

En data 30 de novembre, a Lleida, es va celebrar la sessió Esmorzapps – Aplicacions al servei del comerç.

Més de trenta assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els projectes de BUYBYEgo, CatalApp i Kontexting i les seves eines i solucions per donar el salt cap a la transformació digital en el comerç en els serveis.

El Sr. Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement a Lleida va donar la benvinguda a una sessió exitosa, on es va comptar amb la col·laboració de Pimec Comerç i Fecom.

Aquí enumerem les propostes presentades a Lleida:

BUY BYE GO! BUYBYEgo és una eina que permet accedir al catàleg de cada botiga, fer-ne l'encàrrec i passar-ho a recollir a l'horari establert o portar-ho a casa. D'aquesta manera l'establiment ofereix un servei extra als clients, que no cal que s'esperin mentre els preparen el producte, amb l'objectiu de maximitzar el temps i entrar a l’era digital. 

Destacar que no es canvia la manera de vendre tradicional ni el preus de les botigues, és molt fàcil d'utilitzar per l'establiment i pel client i el preu és molt competitiu. 

Disponible per Apple i Android, i també mitjançant la web buybyego.com

Descarrega't el comerç de proximitat al teu mòbil

__________________

CATALAPP: CatalApp és una aplicació elaborada per la Plataforma per la Llengua, una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana arreu dels territoris de parla catalana.

Amb aquesta app es pot valorar la responsabilitat lingüística de restaurants, comerços, museus, cinemes i tota mena d'establiments geolocalitzats. Gràcies a aquestes valoracions, la Plataforma per la Llengua atorga uns adhesius als establiments més ben valorats que permetran que els consumidors reconeguin aquell establiment com un espai que respecta els drets lingüístics dels clients i que utilitza el català en totes les seves formes de comunicació.

Ens agradaria comptar amb el teu suport i col·laboració. T’hi animes?

L’App del Català! www.catalapp.cat

__________________

KONTEXTING: Kontexting és una solució adreçada a la personalització de l’experiència de compra en els sectors del comerç i la moda que uneix Big Data, Internet de les Coses i analítica predictiva per oferir ofertes personalitzades en temps real al mòbil dels compradors.

Aconsegueix fer recomanacions de compra, d’acord amb les preferències de cada usuari, comparant informació d’altres perfils similars, en base a l’edat, la procedència o les experiències passades per tal d’oferir una experiència personalitzada.

La integració de la solució Kontexting per a un eCommerce o una aplicació mòbil permet millorar els indicadors de compra, com els de freqüència de compra i l’interès sobre ofertes de productes.

Connecta amb els teus clients https://eurecat.org/eshow-kontexting/

__________________

 

Per a més informació truqueu al Telèfon de Comerç: 93.484.99.09 o envieu un correu electrònic a ccam@gencat.cat