• Imprimeix

Sessió Tarragona 16 d'octubre de 2017

esmorzapps

EL passat 16 d’octubre es va celebrar a Tarragona la sessió Esmorzapps – Aplicacions al servei del comerç.

Una quarantena d’assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà els projectes de Gioop, Ofer.cat, myBloo i Universal Customer i les seves eines i solucions per donar el salt cap a la transformació digital en el comerç en els serveis.

El Sr. Òscar Peris, delegat territorial de Govern a Tarragona va donar la benvinguda a una sessió exitosa i on es va comptar amb la col·laboració  de VIA T de Tarragona i la participació de PIMEComerç de Tarragona. El seu president, el Sr. Florenci Nieto, ressaltà la importància d’aquestes sessions per apropar la innovació i la digitalització a les empreses com una aposta per continuar al costat de les empreses i oferí la seva organització en col·laborar-ne en d’altres.

Aquí enumerem les propostes presentades a Tarragona:

GIOOPAPP: GIOOPapp, juntament amb una Webapp es dirigeix a tot el petit i mitjà comerç de proximitat amb l'objectiu de donar a conèixer al client el comerç del seu entorn, fidelitzant el client habitual i poder-ne captar de nous de forma àgil i senzilla mitjançant l'acumulació de descomptes en forma de diners en totes les seves compres i així diferenciar-se de la competència.

Des de la Webapp, el comerç pot publicar descomptes i promocions, mostrar els seus productes, geolocalitzar l’establiment, etc. informant d'una forma immediata al client i poder conèixer les millors ofertes del seu voltant. En definitiva, Gioop es l'app que et dona diners on tothom hi guanya.

www.gioop.com

__________________

OFER.CAT: Ofer.cat, és una eina que permet d’una manera molt senzilla convertir el vostre Facebook i xarxes socials: com Whatsapp, missatgeria, web, aparadors, etc. en punts de venda online les 24 hores! A més Ofer.cat us crea el canal de venda i botiga online en tan sols 3 minuts i tot amb el suport de CaixaBank.

Posa't en contacte amb nosaltres i activarem el teu nou canal de venda. Podràs començar a vendre online a través dels teus propis canals de comunicació i promoció en tan sols 1 hora!

Som molt més que una App!

www.ofer.cat

__________________

MYBLOO: myBloo, posa al teu abast grans solucions per a pressupostos ajustats, fet que et permetrà comunicar-te amb els teus clients i atreure'n de nous. Gràcies a les últimes tecnologies, com aplicacions a mida, pàgines web i pantalles digitals, podràs atraure més clients a la teva botiga, i també conèixer millor el seu comportament.

El nostre equip d'experts serà al teu costat per ensenyar-te tot el que has de saber. Des d'ajudar-te a configurar el sistema fins a publicar contingut a les diferents plataformes amb només un clic.

Els teus clients t'esperen

www.mybloo.com

__________________

UNIVERSAL CUSTOMER: Universal Customer és un sistema de comunicació fiable amb el client estranger destinat a establiments comercials i allotjaments. A partir del seu sistema de diàleg dirigit, l’app d’Universal Customer permet una interacció sense la necessitat d’escriure i amb la tranquil·litat de que allò que vols oferir, és allò que li estàs dient al client.

Universal Customer està pensada per: ajudar a la venda a clients estrangers, millorar la venda creuada i incrementa el tiquet mig, facilitar al client estranger la possibilitat d’explicar les seves necessitats, millorar l’experiència de compra i la percepció del servei i proporcionar un sistema de diàleg guiat i de locució professional.

http://universalcustomer.com   

 

Per més informació truqueu al Telèfon de Comerç: 93.484.99.09 o envieu un correu electrònic a ccam@gencat.cat

Més informació

Catàleg d'Apps
Data d'actualització:  22.09.2017