El món digital està canviant tant els hàbits de consum com les estratègies i serveis oferts per les empreses. Avui dia gairebé ningú viu d’esquenes a les possibilitats que ofereixen companyies com Amazon, Facebook, Google, Twitter o eBay.

Pimes i emprenedors poden utilitzar Amazon com un canal de venda en línia, i fins i tot treballar amb la seva avançada xarxa logística global. Això representa una evident oportunitat per a les empreses catalanes, des del petit comerç fins a les grans cadenes.

En aquesta jornada, que es va realitzar a Vic el passat 25 d'octubre, es van fer coneixèr les propostes d'Amazon per al nostre sector de la mà de Lucas Villanueva, responsable del Programa de Logística de l'empresa. També es va explicara la seva experiència els responsables de Joguines Gaspar, empresa de Palau-solità i Plegamans que ja està utilitzant Amazon Marketplace per vendre arreu del món.

Amazon es va fundar fa poc més de 20 anys i actualment té més de 300 milions d'usuaris actius. O, el que és el mateix, 300 milions de consumidors potencials, disposats a comprar tota mena de productes des de qualsevol lloc del món.

Data d'actualització:  28.02.2017