• Imprimeix

Espai 1x1

Com ha de ser la meva web? I la meva botiga online? Què faig per millorar el meu posicionament a Internet? Com puc arribar als meus seguidors? Quins són els errors més comuns d’un pla de màrqueting digital?

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya es va organitzar l’Espai 1x1, un lloc dins de la 2a Setmana de Comerç per resoldre els teus dubtes i afrontar el repte digital.

A l'Espai 1x1 es van fer trobades de 15 minuts amb diferents experts en temes digitals que van respondre les els dubtes sobre transformació digial als empresaris que ho van sol·licitar.

 

 

 

CONSULTORS/ES:

Jepi Alberti

Amb ADN emprenedor, sóc soci de diferents empreses, totes relacionades amb el món d’Internet.

Fundador de la botiga de roba de Leksport.com, amb 70.000 seguidors. Especialista en màrqueting online, projectes d’Internet, estratègia de gestió i comerç online i formador per a diferents entitats com Cambres de Comerç, Diputació i ajuntaments. Compagino aquesta activitat que m’apassiona amb la d’organització d’esdeveniments networking i empresarials

 

#MàrquetingDigital #ComerçOnline # SEO #EstratègiaComercial

jepi alberti

Mercè Clavel

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Màster per ESADE, sóc una apassionada del retail. Experta en l’acompanyament i la transmissió de coneixement a empresaris i nous emprenedors del món del comerç.

Especialista en màrqueting i Retail, assessoro a Cecot en comerç i gestiono la promoció de mercats municipals de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Compagino aquesta feina amb la docència en el Grau de Comerç i Distribució a ESCODI Escola de Comerç i Distribució, escola adscrita a la Universitat de Barcelona.

 

#Retail #Acompanyament # MàrquetingDigital #EinesTech

merce clavel

Pilar Gomà

Sòcia de GIC, solucions pel Retail. Sóc una apassionada dels mercats municipals, un món en què em vaig especialitzar i on actualment porto a terme diferents dinamitzacions de Barcelona i el seu àmbit metropolità. Presidenta de l’Associació per a la Gerència de Centres Urbans, GESTURBÀ i membre de la Comissió de Comerç a PIMEC.

Experta de màrketing i Community Management, sóc especialista en gestió i promoció del comerç, dinamització de mercats municipals i xarxes socials.

 

#MàrquetingDigital #XarxesSocials #elsmercats #comerç

pilar gomà

Pedro Gómez

Enginyer industrial, Màster Societat de la Informació, va tenir l’oportunitat de treballar a la Universitat, exercint tasques de Direcció i en la projecció i desenvolupament del Parc Tecnològic TecnoCampus. Els projectes el van vincular a una important fàbrica de software per ajudar a digitalitzar empreses.

Vinculat des de fa anys al món associatiu empresarial, comparteix ara la seva experiència amb projectes de transformació i innovació. Tanmateix comparteix la seva activitat professional amb l’assessorament TIC a la Patronal Cecot.

Apassionat per l’economia digital des del dia que va veure per web cam l’arbre de Nadal del Rockefeller Center de New York.

És un enamorat de la seva ciutat Mataró i de la Cerdanya, i viatja sempre amb unes sabatilles de running.

 

#TransformacióDigital #modeldenegoci #RetailTech #EstratègiadeNegoci

pedro gomez

Xavier León

Consultor i formador de màrqueting digital amb PIMEC i Eurecat.

Especialista en SEO / SEM, redactor de blogs, content curator, gestor de xarxes socials i coneixedor en analítica web i KPIs, optimització a cercadors, campanyes d’adwords i màrqueting de continguts.

Abans vaig ser controller financer a Arvato Technical Information (Bertelsmann) i en d’altres empreses de diferents sectors.

 

#SEO #SEM #XarxesSocials #botigaOnline #digitalització

xavier león

Jordi Raubert

Empresari emprenedor i directiu amb més de trenta anys d’experiència en la direcció d’equips. Ciències Empresarials per ESADE. Vinculat al món de l’empresa, els darrers vint-i-dos anys ha treballat en el sector del desenvolupament de software de gestió i BI.

Ha participat en diferents projectes de Tecnologies de la Informació, dins de la direcció financera i comercial. Té experiència en Implementació de solucions de software empresarial i en Consultoria Estratègica i Impuls al desenvolupament empresarial.

Actualment col·labora en projectes de Transformació Digital i Innovació. És Assessor TIC a la Patronal Cecot.

 

#EstratègiadeCanvi #TecnologiesdeRetail #EstratègiadeNegoci #Digitalització

jordi raubert