• Imprimeix

080 Barcelona Fashion

La Generalitat, mitjançant el CCAM, impulsa la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb l’objectiu de reforçar els vincles entre el talent, el disseny de moda i la indústria tèxtil de Catalunya.

El certamen de la moda catalana, que compta amb dues edicions l’any, vol consolidar Catalunya com a referent del disseny de moda i, impulsar la internacionalització i millora de la competitivitat del conjunt de la indústria tèxtil. 

 

21a edició del 080 Barcelona Fashion - gener/febrer 2018

Del 29 de gener al 2 de febrer, el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona acollirà les propostes d’un total de 32 creadors i marques de moda, en el marc de la propera edició del certamen que actua com a plataforma per potenciar la cultura de la moda i la vinculació d'aquesta amb el camp de les indústries culturals i creatives.
 
A la passarel·la del 080 desfilaran les creacions d’AGNÉS SUNYER; AMT; ANTONIO MIRÓ; BRAIN&BEAST; BOBOLI; CUSTO BARCELONA; ELENA ESTAUN; E.S. COLLECTION; ESCORPION STUDIO BARCELONA; ESTER FERRANDO; JINKSIEMINKS; JNORIG; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; LITTLE CREATIVE FACTORY; LOA BY LIDIA AGUILERA;  LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MIETIS; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; PABLO ERROZ, PILARDELCAMPO; PUNTO BLANCO; SWEET MATITOS; TORRAS; TXELL MIRAS; VERBENA ATELIER; WOM&NOW; ZE GARCIA.