• Imprimeix

Jornada: "Les 10 millors pràctiques per a l'excel·lència en el retail"

 

Quan

Data19.06.2017 - 19.06.2017

HoraDe 10:00h a 14:00h

Afegeix al calendari de Google

La gestió integral del negoci és crucial per fer front als principals desafiaments actuals del sector del retail, la transformació digital, la innovació i la creixent exigència del consumidor tant en preus com en servei.

Durant la sessió s’exposarà un model d’excel·lència que contempla deu millors pràctiques: el manteniment d’una escolta activa dins i fora del negoci, liderar, saber definir un pla estratègic, innovar contínuament, aplicar la intuïció estratègica, el quadre de comandament integral, gestionar projectes, millorar processos i el treball en equip.

En una segona part es farà un taller pràctic perquè l’assistent pugui desenvolupar un pla estratègic del seu negoci.

 

 

Ponent

Joaquim Deulofeu, és Doctor en ciències econòmiques i empresarials i soci-director de la consultora Qualitat, Serveis Empresarials. És també professor de Direcció Estratègica i de Qualitat i Sistemes de Gestió a l’empresa comercial a ESCODI, la universitat del comerç. Ha publicat varis llibres sobre el retail, el darrer d’ells, Emprendiendo la excelencia en el retail, manual bàsic que a través de Farret, una empresa fictícia, crea un cas pràctic i demostra com aplicar una gestió més qualificada al negoci per garantir la supervivència i el progrés.

On

Sala d’Actes de la Delegació del Govern de Lleida

Carrer Lluís Companys, 1 - Edifici Eurofòrum

25003 Lleida