• Imprimeix

El Mercat d’Olesa de Montserrat

15/02/2018 14:02
Mercat olesa

El mercat municipal d’Olesa de Montserrat és un edifici de notables dimensions situat a la zona de l’Eixample. L’equipament municipal és obra de l’arquitecte Jeroni Martorell i Terrats, i va ser inaugurat l’1 d’octubre de l’any 1932. L’equipament forma part dels edificis catalogats a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català.

El mercat d’Olesa forma part del projecte ‘Tours Virtuals’ del CCAM, que permet passejar per l’interior dels mercats municipals de Catalunya i descobrir aquests establiments comercials, des de qualsevol dispositiu, horari i lloc del món.  

L’Ajuntament d’Olesa impulsa actualment diverses actuacions per enfortir aquest equipament municipal, i potenciar la seva activitat econòmica. També ajuda els emprenedors que s’hi vulgui instal·lar a confeccionar el projecte de negoci, amb uns costos d’implantació més baixos que en altres establiments del municipi. 

 

Els mercats a la xarxa: Tours Virtuals

Els Mercats a la xarxa és un servei de digitalització gratuït que el CCAM ofereix a tots els mercats municipals de Catalunya per tal de millorar el seu posicionament i visibilitat a Internet, mitjançant la realització d’un ‘Tour Virtual’. Actualment, ja són més de 90 els mercats que s’han interessat pel projecte.

Tots els mercats municipals de Catalunya poden sol·licitar la realització del tour virtual del seu mercats enviant un correu a elsmercats@gencat.cat.