• Imprimeix

Segona edició de la Setmana del Comerç

Tindrà lloc del 19 al 25 de març

15/02/2018 18:02
Setmana del comerç 2018

La 2a edició de la Setmana del Comerç,  tindrà lloc del 19 al 25 de març.  Aquesta iniciativa, impulsada per la direcció general de Comerç i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) té per objectiu apropar al sector comercial els instruments necessaris per millorar la seva competitivitat i, alhora, esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.


La Setmana del Comerç girarà al voltant de quatre eixos:

  • Experiències: la capacitat per generar una experiència de compra única és el gran valor del comerç físic. Però quins factors converteixen l’acte de compra en una vivència realment especial?
  • Gestió orientada a les persones:enfortir la competitivitat d’una empresa no sempre requereix grans inversions, sovint n’hi ha prou amb una revisió inquieta de la manera com fem les coses. Aprenem a pensar diferent
  • Territori:L’increment de professionalització del món associatiu coincideix amb una redefinició de les seves funcions. Com seran les associacions de demà? Quins serveis han d’oferir? Quins han d’abandonar?
  • Solucions digitals:La mateixa tecnologia que canvia els hàbits dels consumidors ofereix eines als comerciants per donar-hi resposta

La Setmana del Comerç compta amb la complicitat i col·laboració del teixit associatiu comercial. Per això, del 20 al 25 de març, les entitats d’arreu del territori organitzaran més d’un centenar d’activitats al voltant de la promoció i la dinamització comercial.

Més informació