• Imprimeix

El secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria, presidirà dilluns la inauguració de la Setmana del Comerç

16/03/2018 14:03
·      El proper dilluns, 19 de març (10h) a l’Espai Endesa, el secretari general presidirà la jornada inaugural de la 2a edició de la Setmana del Comerç, que impulsa el Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç. La sessió inaugural es completarà amb la ponència “La invasió dels robots intel·ligents: És aquest cop diferent?” a càrrec de del professor Xavier Sala i Martín
 
·      Dins la Setmana del Comerç —del 19 al 25 de març— tindran lloc les Jornades Comerç Increïble, amb conferències, taules rodones i presentacions d’estudis orientats a la generació i intercanvi de coneixement entorn al comerç i als seus reptes de futur. En aquesta 2a edició, les Jornades s’articulen en 4 eixos: Construint experiències (20 de març); Gestió orientada a les persones (21 de març); Comerç, territori i vida urbana (22 de març); i Solucions digitals (23 de març)
 
·      De forma paral·lela a les jornades, estan previstes més de 200 activitats arreu del territori impulsades per associacions i entitats del sector del comerç
 
 
El secretari general d’Empresa i Coneixement, Pau Villòria, presidirà dilluns vinent, 19 de març, la jornada inaugural de la 2a edició de la Setmana del Comerç, que se celebrarà a l’Espai Endesa. En aquest marc, que aplegarà representants de principals associacions i entitats del sector del comerç a Catalunya, el secretari general presentarà el balanç d’incentius al Comerç de 2017 i avançarà les prioritats i principals línies d’actuació en l’àmbit de suport al comerç. La inauguració comptarà també amb la participació de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, que explicarà els continguts i objectius d'aquesta segona edició de la Setmana del Comerç.
 
La ponència “La invasió dels robots intel·ligents: És aquest cop diferent?” (10.50h) a càrrec de l’economista Xavier Sala i Martín, professor de la Universitat de Columbia, clourà la sessió inaugural de la Setmana.
 
La Setmana del Comerç és una iniciativa pionera i de país impulsada pel Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General de Comerç. La 2a edició de la Setmana del Comerç tindrà lloc del 19 al 25 de març i acollirà les Jornades Comerç Increïble, amb conferències, taules rodones i presentacions d’estudis orientats a la generació i intercanvi de coneixement entorn al comerç i als seus reptes de futur. En aquesta 2a edició, les Jornades s’articulen en 4 eixos: Construint experiències (20 de març); Gestió orientada a les persones (21 de març); Comerç, territori i vida urbana (22 de març); i Solucions digitals (23 de març).
 
Prop de 700 professionals van participar l’any passat a la primera edició de la Setmana del Comerç, i gairebé 4.000 persones van seguir en streaming les jornades Comerç Increïble, a través de facebook o del web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de Catalunya. En aquesta edició, també es podran seguir les sessions a través de facebook i del web CCAM.
 
De forma paral·lela a la celebració de les Jornades Comerç Increïble, al llarg de la setmana està previst un programa d’activitats amb més de 200 accions arreu de territori organitzades per més de 130 entitats i associacions de comerciants, que han volgut sumar-se a la Setmana del Comerç.
 
 
 

Més informació