• Imprimeix

Tortosa acull l’exposició itinerant “Artesania i sostenibilitat”

La mostra s’inaugura divendres 6 d’abril al Palau Oliver de Boteller

04/04/2018 11:04
artesania i sostenibilitat

Tortosa acollirà a partir de demà al Palau Oliver de Boteller (Jaume Ferran Clua, 4)  i fins el proper 5 de maig, l’exposició itinerant “Artesania i sostenibilitat”, una mostra que recull les innovacions i bones practiques del sector artesà català entorn a la sostenibilitat ambiental i social i que també vol donar veu als  artesans que aposten clarament per un model productiu més respectuós.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha impulsat aquesta exposició que acull al voltant d’una cinquantena de peces de 26 artesans diferents, entre joiers, ceramistes, perfumistes o dissenyadors, i a més  compta amb la presència de 2 entitats que treballen en la sostenibilitat vinculada a l’artesania, com són DrapArt i BEFF.

L’exposició també vol ser un espai de reflexió sobre la manera de produir i consumir, en aquest sentit a Tortosa el proper 16 d’abril se celebrarà un debat al voltant de la producció sostenible.

“Artesania i Sostenibilitat” forma part d’una sèrie d’exposicions de producció pròpia de l’àrea d’Artesania del CCAM que vol explorar les sinergies entre l’artesania i altres sectors productius i creatius.

La mostra s’inaugura demà a les 19.30 hores. Després de passar per Barcelona el 2017, i ara per Tortosa, estarà també present a Lleida (del 7 de maig al 16 de juliol); a Girona (del 19 de juliol al 9 de setembre); i a Tarragona (del 4 al 28 d’octubre).