• Imprimeix

Barcelona Unique Shops obre la participació a botigues d’ artesans i dissenyadors locals

04/04/2018 13:04
barcelona unique shops

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i Turisme de Barcelona, a través del seu programa Barcelona Shopping City, col·laboren per impulsar la promoció de botigues d’artesania i de dissenyadors locals sota el segell Barcelona Unique Shops.

Les Barcelona Unique Shops és una iniciativa que aglutina col·lectius de botigues singulars distribuïdes pels barris de la ciutat. Es tracta d’establiments d’artesans, dissenyadors locals, moda sostenible, comerços centenaris i gurmet, o botigues de museus entre altres propostes.

Des de l’any 2017, ambdós organismes col·laboren en la dinamització i presència de l’artesania i el disseny, a través de la promoció de botigues que representen uns valors afegits, convertint la compra en una experiència única per barcelonins i visitants. En aquest sentit, els establiments que vulguin formar part del  programa Barcelona Unique Shops  han de complir amb un seguit de requisits de participació per tal de garantir una oferta comercial única i singular amb capacitat d’atracció.

Per la seva banda, el Barcelona Shopping City ofereix als establiments participants en el programa diferents avantatges de promoció i difusió com ara  participació en rutes del barri, presència en campanyes de comunicació i difusió al web www.barcelonashoppingcity.com, entre altres accions.

Les botigues interessades poden sol·licitar més informació per formar-hi part  a shopping@barcelonaturisme.com abans del 2 de maig 2018.

Més informació