• Imprimeix

La Setmana d’Artesania de Catalunya tindrà lloc de l’11 al 17 de juny

05/04/2018 13:04
Setmana de l'Artesania

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) impulsa una nova edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya, una iniciativa que té per objectiu sensibilitzar la societat de la importància de l’artesania i dels seus valors culturals, econòmics, patrimonials i socials.

La propera edició comptarà amb diverses novetats, a partir dels resultats del pla estratègic de l’artesania a Catalunya presentat recentment. Durant aquests set dies es concentraran un conjunt d’activitats de promoció, coneixement i difusió de l’artesania catalana arreu del territori.

Com en la passada edició, el CCAM vol comptar amb el suport i col·laboració de les entitats del sector artesanal, amb l’organització d’activitats orientades a la participació  de la societat, com per exemple,  conferències, taules rodones, debats, tallers, demostracions d’ofici, visites guiades, presentacions, exposicions, jornades de portes obertes, fires, entre altres propostes.

L’any passat, la Setmana d’Artesania de Catalunya va aglutinar un total de 120 accions per a professionals i públic en general arreu del territori,  el 18% de les quals estaven dirigides a públic familiar. En la propera edició, l’objectiu és incrementar el nombre d’accions i la seva realització arreu de Catalunya.

Les entitats interessades poden descarregar-se la fitxa de participació en el següent enllaç. El termini per presentar-les: 23 d'abril de 2018.