• Imprimeix

El Mercat Puigmercadal de Manresa

04/04/2018 13:04
mercat puigmercadal

El Mercat Puigmercadal va ser inaugurat l’any 1987 amb l’objectiu d’esdevenir un important pol de dinamització del Barri Antic de Manresa. L’equipament municipal es troba actualment en ple procés de transformació i modernització de l’equipament, i també s’estan duent a terme diverses actuacions de promoció comercial.

El mercat Puigmercadal  forma part del projecte ‘Tours Virtuals’ del CCAM, que permet passejar per l’interior dels mercats municipals de Catalunya i descobrir aquests establiments comercials, des de qualsevol dispositiu, horari i lloc del món. 

Els mercats a la xarxa: Tours Virtuals

Els Mercats a la xarxa és un servei de digitalització gratuït que el CCAM ofereix a tots els mercats municipals de Catalunya per tal de millorar el seu posicionament i visibilitat a Internet, mitjançant la realització d’un ‘Tour Virtual’. Actualment, ja són més de 90 els mercats que s’han interessat pel projecte.

Tots els mercats municipals de Catalunya poden sol·licitar la realització del tour virtual del seu mercats enviant un correu a elsmercats@gencat.cat.

Més informació