• Imprimeix

La Generalitat obre el termini per participar en el Fashion Market de la propera edició del 080 Barcelona Fashion

12/04/2018 12:04
Fashion Market

Imatge del Fashion Market juny 2017

·        El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha obert la convocatòria per participar al 080 Fashion Market de la propera edició de la passarel·la de moda catalana, que se celebrarà del 25 al 29 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau
 
 
·        Les sol·licituds per  participar Fashion Market es poden fer a través del web del 080 Barcelona Fashion, del web del CCAM,  del web del Departament d’Empresa i Coneixement i del Canal Empresa. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el proper 27 d’abril
 
 
La Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) ha obert el termini per participar  en el Fashion Market de la propera edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà del 25 al 29 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau.
 
El 080 Barcelona Fashion organitza aquest espai comercial amb l’objectiu de facilitar la comercialització de les col·leccions de la temporada present i anteriors i altres marques de moda que encaixin en el concepte de l’esdeveniment.
 
La convocatòria s’adreça a creadors i marques de moda i complements interessats en participar al certamen amb una botiga efímera (pop up) al Fashion Market, l’espai de venda directa per al públic assistent. Com és habitual, el Fashion Market s’instal·larà a l’Open Area del 080 Barcelona Fashion, l’espai obert a tots el públics que en aquesta edició s’ubicarà als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau, juntament amb tota una oferta de continguts per apropar la passarel·la 080 i el món de la moda als ciutadans.
 
Les sol·licituds per  participar Fashion Market es poden fer a través del web del 080 Barcelona Fashion, del web del CCAM, del web del Departament d’Empresa i Coneixement i del Canal Empresa. El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el proper 27 d’abril. D’entre les sol·licituds presentades, un equip d’experts del CCAM presidit pel gerent del Consorci, n’escollirà les que ajustin més —per qualitat, creativitat i potencial de comercialització— a la filosofia del certamen de moda catalana.
 

Més informació