• Imprimeix

La directora Muntsa Vilalta assenyala que “el Dia del Llibre i Sant Jordi és una de les manifestacions que millor expliquen Catalunya al món”

19/04/2018 20:04
dgc sant jordi

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i els representants de la resta d'entitats, en un moment de l'acte

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha participat avui en la presentació que organitza el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona (CG) junt amb el Gremi de Floristes de Catalunya, el Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi de Flequers de Barcelona per explicar les diferents activitats que tenen previst realitzar, el proper 23 d’abril, en la celebració de la diada de Sant Jordi. 

En l’acte la directora ha estat acompanyada del regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, dels presidents i representants dels gremis Joan Guillén, Pere Fàbregues i Jaume Bertran responsables dels Gremis de Floristes, Llibreters i Flequers respectivament i alhora també de Miquel Donnay com a president del Consell de Gremis, de l’inspector de la Guàrdia Urbana de Barcelona, David Martínez.

En el marc la directora ha destacat que “la Generalitat ha escollit el Dia del Llibre i Sant Jordi com una de les manifestacions que millor expliquen Catalunya al món”. També ha volgut recordar que és “l'Any del Turisme Cultural a Catalunya” i des del Departament a través de l’Agència Catalana de Turisme i conjuntament amb el Gremi de Llibreters han programat diverses accions durant la Diada”. D’altra banda, ha ressaltat “durant la Diada, els llibreters, floristes i flequers seran actors i protagonistes, 3 sectors comercials absolutament representatius de la nostra identitat com a país, de la nostra cultura i tradició i que posseeixen les virtuts del comerç de proximitat. La directora ha conclòs que “la Diada és cultura i és també la demostració per excel·lència del model de comerç de proximitat”.