• Imprimeix

El gerent del Consorci de Começ, Artesania i Moda, Miquel Rodríguez, ha inaugurat el nou ALDI al carrer Numància de Barcelona

20/04/2018 12:04
inauguració aldi numància

El Gerent del Consorci de Comer., Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez  va inaugurar, el passat 18 d’abril,  el nou supermercat ALDI al carrer de Numància, 88 de Barcelona.

La nova botiga compta amb 1.200 metres quadrats, 45 places d’aparcament disponibles per als seus clients.

Amb l’objectiu d’oferir sempre la millor experiència de compra possible als seus clients, la botiga disposa també de servei de repartiment a domicili que els permetrà rebre les seves compres a casa.

En aquesta segona botiga d’ALDI a Barcelona, que va obrir les seves portes a l’antiga Galeria Comercial Numància, la cadena ha apostat per mantenir l’estructura del mercat original que permet als seus clients gaudir d’un espai amb sostres alts, a l’estil d’un mercat de proximitat.

Aquest nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, on la cadena ja compta actualment amb 64 establiments, 32 dels quals a la província de Barcelona. La nova botiga suposarà, a més, la creació de 16 nous llocs de treball, apostant sempre per la contractació de personal local. Així, amb la implantació d’aquest nou supermercat, ALDI reforça  el seu compromís habitual amb el foment de l’ocupació local, a més d’oferir una nova alternativa per a realitzar la compra familiar quotidiana als seus ciutadans.