• Imprimeix

El 080 i Seed&Click obren la inscripció per participar a la 4a edició del Fashion Investor Day, el Fòrum d'Inversió Internacional de la Indústria de la Moda

03/05/2018 14:05
·        La 4a edició del 080 Investor Day se celebrarà el proper 26 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion,impulsada per la Generalitat, que tindrà lloc del 25 al 29 de juny
                      
·        La propera edició del 080 Investor Day tornarà a comptar amb dues categories de participants: d’una banda, startups de base tecnològica vinculades a la indústria de la moda, i d’una altra, dissenyadors o empreses emergents de disseny de moda catalanes (Raising Brands) en recerca de capital. El termini de presentació finalitza l’1 de juny
 
       D’entre els projectes presentats, s’escolliran 5 finalistes de cada categoria que participaran el proper 26 de juny en el 080 Investor Day. A banda del finançament que els projectes puguin aconseguir en el marc del fòrum, un jurat d’experts atorgarà un premi al millor projecte de cada categoria, valorat en 120.000 euros
 
 
El 080, juntament amb Seed&Click, membre d’Asociación Española de Business Angels Network (AEBAN), han obert la convocatòria per participar a la 4a edició del Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda. La 4a edició del 080 Investor Day se celebrarà el proper 26 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau, en el marc de la 080 Barcelona Fashion, la passarel·la de moda que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), i que tindrà lloc del 25 al 29 de juny.
 
L’objectiu principal del 080 Investor Day és detectar nou talent en el desenvolupament de negoci de la indústria de la moda i, amb aquesta finalitat, l’esdeveniment s’orienta a la recerca de projectes relacionats o amb aplicació al sector.
 
Com es va introduir en la passada edició, el proper 080 Investor Day comptarà amb dues categories: d’una banda, startups de base tecnològica vinculades al sector moda, i d’una altra, dissenyadors o empreses emergents de disseny de moda catalanes (raising brands).
 
El termini de presentació de projectes finalitza el proper 1 de juny. D’entre els projectes presentats, s’escolliran un màxim de 5 finalistes de cada grup, que participaran el proper 26 de juny en el 080 Investor Day. Els finalistes es donaran a conèixer a partir del 5 de juny. Els 5 finalistes de cada categoria presentaran els seus projectes en format Elevator Pitch (5 min.) davant del jurat d’experts i de l’auditori amb inversors, entre altres. Per tal de preparar les seves presentacions, els finalistes rebran una formació específica.
 
A banda del finançament que els projectes puguin aconseguir en el marc del fòrum, un jurat d’experts atorgarà un premi al millor projecte de cada categoria. El jurat tindrà en compte la capacitat d’innovació i transformació, la viabilitat del projecte, la capacitat de l’equip gestor, així com la capacitat comunicativa i viral del projecte.
 
Els guanyadors de cada categoria rebran un premi valorat en 120.000 euros, en serveis oferts per companyies capdavanteres en els seus respectius sector com son McCann, Baker Mackenzie, Zeta Digital, EsadeCreapolis o 4YFN entre d’altres.
 
Així mateix, novament en aquesta edició, el 080 Investor Day comptarà amb un espai de trobada on tots els finalistes podran exposar els seus projectes i on es podran realitzar contactes one-to-one amb inversors, mitjans o altres participants del Fòrum.
 
 
Categoria 080 Investor Day Startups
 
Dins d’aquesta categoria poden participar emprenedors d’arreu del món que treballin en un projecte empresarial de base tecnològica en recerca de capital constituït jurídicament, que estigui relacionat o sigui d’aplicació a la indústria de la moda. Preferiblement, els projectes haurien d’estar en fase beta de producte/servei/app/portal i trobar-se en fase de comercialització.
 
Els projectes hauran de basar-se en almenys un dels següents àmbits: app mòbils, internet, producte, màrqueting (geolocalització, anàlisi del consumidor, publicitat, neuromàrqueting, fidelització del client, experiència del client, personalització...), serveis, distribució, logística, publicitat, sostenibilitat, disseny, tecnologia, “big data”, “wearables”, blockchain, AI, VR/AR , teixits intel·ligents i/o xarxes socials.
 
Els projectes s’han de presentar a través de l’enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant “080 Investor Day Startups (Fash Tech International Investment Forum) 2018” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your Project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita. Els projectes s’hauran de presentar en anglès.
 
 
Categoria 080 Investor Day Raising Brands
 
Dins d’aquesta categoria poden optar els dissenyadors o empreses emergents de moda catalanes que actualment estiguin treballant en un projecte empresarial propi de moda amb una facturació inferior a 50.000 euros anuals o menys de 4 col·leccions comercialitzades. Les marques i dissenyadors participants han de dissenyar, produir i comercialitzar productes de moda que incloguin algun dels aspectes següents: sostenibilitat, disseny, tecnologia, big data, wearables, o materials intel·ligents.
 
Els projectes es poden inscriure a través de l’enllaç: http://bit.ly/1dM0ULW, seleccionant “080 Investor Day Raising Brands (Fash Tech International Investment Forum) 2018” com a resposta a la pregunta “Do you want to present your project to any of the following Events?” i completant la informació demanada amb la documentació que se sol·licita. Els projectes s’hauran de presentar en anglès.
 
 
 
 
Més informació a:
 

 

 
Més informació a: