• Imprimeix

El secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria, visita el bloc logístic de Mercadona a Abrera

03/05/2018 11:05
sg mercadona abrera

Al centre, el sec gral, Pau Villòria, acompanyat de la dir. gral de Comerç, Muntsa Vilalta. A la dreta, el sec d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio

El secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria, ha visitat avui el bloc logístic de Mercadona a Abrera. Villòria, acompanyat del secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, i de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha fet una visita institucional al centre per conèixer de primera mà la nova plataforma de productes frescos i peribles que la cadena de distribució ha projectat a les instal·lacions. En la visita han estat acompanyats del director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya Bernat Morales.

La cadena de supermercats Mercadona continua avançant en la construcció d'un nou i innovador bloc logístic a la localitat d'Abrera (Barcelona). Durant el 2017, ha posat en marxa la primera fase de la plataforma de productes frescos integrada dins del magatzem de fred (en el qual també es troben els productes refrigerats i congelats), que se suma a l’activitat del magatzem de secs, a la fàbrica de pa i a l’àrea de gestió d’envasos.

Aquest tipus de magatzem intel·ligent, pioner en el sector, suposarà una inversió final de 300 milions d’euros i està dotat de les més avançades prestacions tecnològiques, fet que redueix al màxim els riscos laborals i permet eliminar els sobreesforços que tradicionalment s’assimilen a les labors d’un magatzem.

Així mateix, la comitiva ha finalitzat el recorregut amb la visita a la llar d'infants que recentment l'empresa ha obert dins el complex a disposició dels treballadors.