• Imprimeix

Prop d'una trentena de dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions en la 22a edició del 080 Barcelona Fashion

23/05/2018 12:05
080 estiu 2018
·        Del 25 al 29 de juny, el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona acollirà les propostes d’un total de 27 creadors i marques de moda, en el marc de la propera edició del certamen de moda 080 Barcelona Fashion, que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)
 
·        A la passarel·la del 080 es presentaran les creacions d’amt.; ANTONIO MIRÓ; AUBERGIN; BRAIN&BEAST; BOBOLI; COMO UN PEZ EN EL AGUA; CUSTO BARCELONA; E.S. COLLECTION; ESCORPION STUDIO BARCELONA; ESTER FERRANDO KNITWEAR; GUILLERMINA BAEZA; KILLING WEEKEND; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MANUEL BOLAÑO; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; RED POINT; SWEET MATITOS; TCN; TXELL MIRAS; XEVI FERNÁNDEZ; i Z1
 
 
·        Els mitjans de comunicació i els compradors interessats en assistir-hi es podran acreditar a partir de principis de juny, al web 080barcelonafashion.
 
Del 25 al 29 de juny, el Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona serà novament l’escenari de presentació de les propostes d’un total de 27 creadors i marques de moda, en el marc de la propera edició de la setmana de la moda que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM).
 
En aquesta edició del 080 Barcelona Fashion per la passarel·la de moda desfilaran les col·leccions dels següents dissenyadors i marques (per ordre alfabètic):
 
Amt.; ANTONIO MIRÓ; AUBERGIN; BRAIN&BEAST; BOBOLI; COMO UN PEZ EN EL AGUA; CUSTO BARCELONA; E.S. COLLECTION; ESCORPION STUDIO BARCELONA; ESTER FERRANDO KNITWEAR; GUILLERMINA BAEZA; KILLING WEEKEND; KRIZIA ROBUSTELLA; LEBOR GABALA; LOLA CASADEMUNT; MANS CONCEPT MENSWEAR; MANUEL BOLAÑO; MIQUEL SUAY; MIRIAM PONSA; NAULOVER; OSCARLEON; RED POINT; SWEET MATITOS; TCN; TXELL MIRAS; XEVI FERNÁNDEZ; i Z1.
 
D’entre els dissenyadors i marques d’aquesta edició del 080, s’estrenen a la passarel·la la firma emergent de moda urbana Killing Weekend, guanyadora del concurs 080_Rec 0.16, celebrat el passat mes de novembre; el jove dissenyador Xevi Fernández (home/dona) que, després de la seva participació a la passarel·la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, presentarà col·lecció a la 080 Barcelona Fashion; i la firma Imagoza Z1 Fashiondel projecte artístic multidisciplinar Imagodeidesigns.
 
El  Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent 080 Barcelona Fashion by Desigual de la passada edició, Mans Concept menswear (home), i els guanyadors ex aequo del Premi Nacional de la Generalitat de Catalunya a la Millor Col·lecció 080 Barcelona Fashion, Brain&Beast (home/dona) i Krizia Robustella (home/dona), també presentaran les seves noves propostes.
 
Reiterant la seva aposta per la creativitat, la 22a edició de la 080 tornarà a comptar amb els dissenyadors Oscarleon (dona), Míriam Ponsa (dona), Txell Miras (dona), amb les seves darreres propostes per a una dona independent, forta i amb personalitat. També desfilaran a la passarel·la de moda catalana la firma de moda sostenible, amt. (dona), la firma Aubergin (home/dona), amb les seves creacions que combinen ètica, sostenibilitat i artesania d’alta qualitat.
 
Aquesta edició de la 080 comptarà amb retorns de luxe: el del dissenyador Manuel Bolaño (dona) -Premi 080 a Millor Col·lecció 080 juliol 2011- que torna a la passarel·la després de vàries edicions sense desfilar, i l’emblemàtica firma TCN, amb el seu particular segell mediterrani i relaxat.
 
La millor moda en gènere de punt també tindrà un lloc destacat a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, de la mà de les firmes Lebor Gabala (dona), i Ester Ferrando Knitwear(home/dona), que torna a desfilar després del seu debut a la passada edició. D’altra banda, com és habitual en les edicions d’estiu de la 080, la moda de bany serà protagonista amb les propostes diverses, particulars i amb personalitat pròpia de les firmes Red Point (dona), Guillermina Baeza (dona), ES Collection (home/dona) i Como un Pez en el Agua(dona).
 
Una edició més, la firma internacional catalana Custo Barcelona (home/dona) serà present a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que també comptarà novament amb la prestigiosa firma Antonio Miro (home/dona). El creador Miquel Suay presentarà la seva nova col·lecció prêt à porter per a home, i la firma Sweet Matitos (dona) mostrarà la seva tercera col·lecció a la passarel·la 080, on va debutar fa tot just un any.
 
Les firmes de moda catalana també desfilaran a la propera edició de la passarel·la 080: NAULOVER (dona), amb el seu disseny de qualitat i confort; Lola Casademunt (dona) amb propostes que aposten per les darreres tendències mantenint la identitat i caràcter propi; Escorpion Studio Barcelona (dona) amb dissenys que uneixen classicisme i modernitat; i la firma de moda infantil Boboli.
 
El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el certamen de moda 080 Barcelona Fashion, posant en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya, i d’una altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.
 
La importància del sector tèxtil-moda justifica el suport del govern de la Generalitat a aquesta iniciativa, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de creació i projecció del disseny de moda, i contribuir a la internacionalització i alhora a la relocalització de la producció tèxtil a Catalunya. Paral·lelament, el 080 Barcelona Fashion busca potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb d’altres indústries culturals i creatives, i acostar el món de la moda al ciutadà.
 
Acreditacions obertes
 
A partir de principis de juny s’obren les acreditacions adreçades al públic professional. Els  mitjans de comunicació i els compradors interessats en assistir-hi es podran acreditar a través del web: www.080barcelonafashion.cat.
 
 
Més informació al web del 080 i a les xarxes
 
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/