• Imprimeix

La nova edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, la fira professional de la 080, aposta pel mercat dels Estats Units

20/06/2018 14:06
080bcnfashionshowroom
·        La fira professional que organitzen la passarel·la 080 Barcelona Fashion i el Clúster Català de la Moda (MODACC) se celebrarà el 27 i 28 de juny dins el marc de la setmana de la moda que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, al llarg de la setmana vinent al Recinte Modernista de Sant Pau
 
·        És previst que visitin el showroom prop d’un centenar de professionals del sector, entre els quals una trentena de compradors internacionals de països com AustràliaRegne Unit, Països Baixos, Àustria, Japó o Rússia, integrants de la missió comercial inversa que tindrà lloc durant el certamen
 
·        D’entre els compradors internacionals destaca més d’una desena procedent dels Estats Units. L’aposta en aquesta edició del showroom del 080 pel mercat nord-americà és fruit dels treballs previs prospectius realitzats pel Clúster MODACC en diferents missions comercials i de les accions promocionals impulsades des de la Generalitat de Catalunya en aquest país
 
·        En aquesta edició del 080 Fashion Showroom participen marques com amt., Escorpion Studio Barcelona, Ester Ferrando, Naulover, Sweet Matitos, TCN, o Lola Casademunt, que també desfilaran a la passarel·la catalana. També seran presents al showroom altres firmes com Sita Murt o Designers Society, Guitare, Munich o Divas
 
 
La 6a edició del 080 Barcelona Fashion Showroom –la fira professional de la passarel·la 080- se celebrarà els propers 27 i 28 de juny, emmarcada en les activitats paral·leles de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que impulsa la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, i que tindrà lloc al llarg de la setmana vinent al Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Aquesta edició del 080 Barcelona Fashion Showroom, organitzat pel Clúster Català de la Moda (MODACC), i pel CCAM, aposta especialment pel mercat nord-americà. Més d’una desena de compradors dels Estats Units encapçalen la missió internacional inversa, integrada per una trentena de compradors nord-americans i d’altres països com Austràlia, Regne Unit, Països Baixos, Àustria, Japó o Rússia.
 
L’aposta en aquesta edició del showroom del 080 pel mercat nord-americà és fruit dels treballs previs prospectius realitzats pel Clúster MODACC en diferents missions comercials i de les accions promocionals impulsades des de la Generalitat de Catalunya en aquest país. Entre els perfils de compradors que integren la missió internacional hi ha agències, distribuïdors de Departament Store, i plataformes online.
 
És previst que visitin el showroom del 080 prop d’un centenar de professionals. De forma prèvia, ja s’ha acreditat una cinquantena de compradors d’àmbit català i estatal. Precisament aquesta edició vol reforçar les accions promocionals orientades específicament al mercat intern. Amb aquest objectiu, hi ha prevista una Presentació de Tendències per a l’estiu 2019 a càrrec de Gloria Jover, experta en moda i tendències, especialment dirigida al públic de de botiga multimarca.
 
Donats els bons resultats de la passada edició, novament el 080 Barcelona Fashion Showroom es dedicarà de manera monogràfica a la comercialització de moda femenina i accessoris. Més d’una vintena de marques de moda catalanes hi seran presents, entre les quals destaquen amt., Escorpion, Ester Ferrando Knitwear, Naulover, Sweet Matitos, TCN, o Lola Casademunt, que també desfilaran en aquesta edició de la passarel·la catalana. També seran presents firmes com Sita Murt, Designers Society, Mikimoto, Munich, Guitare, Anna Mora/Brunella, Agnes Sunyer, Magan, Nuria Serra, Simorra, Vialis, OC&CO, Sister Dew, Teoh&Lea, i Divas.
 
Des de la posada en marxa del 080 Barcelona Fashion Showroom, les marques de moda participants han generat un volum de negoci global de 10 milions d’euros, entre vendes directes i contractes i acords comercials.
 
 
Més info a www.080barcelonafashion.cat a les xarxes
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/