• Imprimeix

La fashion startup Zer Collection i la marca de moda emergent Tropic Feel, guanyadores del Premi 080 Investor Day 2018

26/06/2018 21:06
080 Investor Day

4a edició del 080 Investor Day

·      En la categoria de startups, el projecte guanyador de la 4a edició del 080Investor Day ha estat Zer Collection, marca de moda que utilitza fabricació digital (impressió 3D i bordat industrial) per materialitzar les peces amb 0 residus. En la categoria 080ID Raising Brands el projecte premiat ha estat TOPIC FEEL, les primeres esportives wàter friendly, versàtils i lleugeres, ideals per viatjar i fer qualsevol tipus d’activitat
 
 
La fashion startup Zer Collection i la marca de moda emergent Tropic Feel han estat els dos projectes guanyadors de la 4a edició del 080 Investor Day, que ha tingut lloc aquesta tarda en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que se celebra al llarg d’aquesta setmana i fins el proper divendres 29 de juny al Recinte Modernista de Sant Pau.
 
En la cloenda del 080 Investor Day 2018, la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, ha destacat que “les startups i l’emprenedoria són ‘drivers’ de canvi en el sector de la indústria de la moda i del desenvolupament econòmic i social ”. Així mateix, ha assenyalat que “l’emprenedoria resol problemes actuals i genera llocs de treball”. A aquest respecte, Vilalta ha remarcat “el compromís del govern de la Generalitat de propiciar l’entorn per a la creació i desenvolupament de noves startups”.
 
El 080 Investor Day —el Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda, organitzat pel 080 Barcelona Fashion i Seed&Click, plataforma dedicada a fomentar la innovació, l’emprenedoria i el finançament privat — té com a objectiu generar sinergies i networking entre startups de moda i inversors nacionals i internacionals i donar a marques de moda emergents connectant-los amb potencials inversors i companyies de moda ja establertes.
 
Els guanyadors
 
ZER COLLECTION (Barcelona): Marca de moda que utilitza fabricació digital (impressió 3D i bordat industrial) per materialitzar les seves peces amb 0 residus. Treballa l’ecologia de forma circular a partir del concepte “zero waste”, la producció que contempla zero residus en la producció de les peces. El projecte ha estat presentat per les dissenyadores principals i cofundadores Ane Castro Sudupe i Núria Costa Ginjaume.
 
TROPIC FEEL (Barcelona): El calçat més versàtil del mercat. Les primeres esportives wàter friendly, versàtils i lleugeres, ideals per viatjar i fer qualsevol tipus d’activitat.
 
Un jurat d’experts integrat per representants dels partners del 080ID ha seleccionat aquests dos projectes guanyadors d’entre el total de 10 finalistes. Els dos guanyadors han obtingut sengles premis valorats en 120.000 euros en serveis de les empreses partners de la iniciativa: McCann Worldgroup, 4YFN, Baker McKenzie, Amazon Web Services, Grupo Zeta,  i ESADE Creápolis.
 
A més de les presentacions dels projectes finalistes, el 080 Investor Day  2018 ha comptat amb un programa d’activitats al voltant de l’emprenedoria, la innovació i el finançament privat en el sector de la moda. Entre els ponents han estat Prasenjit Tito Chowdhury, que en la ponència inaugural ha parlat de l’impacte que la innovació tecnològica té en la indústria de la moda i el seu vincle amb les startups, i Audrey Nizen (NYU, Bloomingdales, C&A, Macy’s), que ha aportat la seva visió sobre el futur de la indústria. El 080 Investor Day 2018, que ha comptat amb més d’un centenar d’assistents, s’ha pogut seguir en VR des de 147 països d’arreu del món.
 
Més info a www.080barcelonafashion.cat a les xarxes
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/