• Imprimeix

La firma Sweet Matitos clou aquest vespre la tercera jornada de la passarel·la 080 Barcelona Fashion

27/06/2018 20:06
Disseny de Brain & Beast

Disseny de Brain&Beast

·        La firma Escorpion Studio Barcelona ha  reobert aquesta tarda la passarel·la amb la col·lecció ready to buy, Reflekto. Al seu torn, Antonio Miro ha presentat “El Mar” per a la propera primavera estiu, i Brain&Beast, -Premi Nacional a la Millor Col·lecció de la passada edició- ha tornat a sorprendre amb la proposta “TALISMAN / Aesthetic Torsion Nº1”
 
·        Demà, obrirà la passarel·la 080 la firma de moda infantil Boboli (12.30h). també desfilaran Aubergin i Ester Ferrando Knitwear (14h). A la tarda serà el torn de Maite by LOLA CASADEMUNT (16h) i la firma Naulover (17.30h). Al vespre, en acabat l’acte de lliurament de Premis i Cloenda de la 080, Custo Barcelona posarà el punt i final de luxe amb una desfilada “XXL” (20.30h)
 
·        Dins el programa d’activitats paral·leles demà dijous, tindrà lloc la projecció del documental “The Gospel According To André” presentat pel mateix protagonista, l’ex editor de Vogue USA, André León Talley, convidat internacional d’aquesta edició de la 080 Barcelona. Posteriorment, Talley participarà en un col·loqui sobre la seva visió de la moda, les vivències i trajectòria professional
                                                               
Sweet Matitos clourà aquest vespre la jornada d’avui de la 080 Barcelona Fashion. La firma, que va debutar fa tot just un any a la passarel·la catalana, presentarà la seva tercera col·lecció “To Catch la Riviera”, una proposta inspirada en el glamur i el luxe dels anys 50 a la Riviera francesa. Els tàndem de dissenyadors format per Francesc Maristany i Matias Jaramillo han volgut fer un tribut a la pel·lícula To catch a thief (Atrapa un lladre) i a l’estil de l’actriu Grace Kelly. La col·lecció està integrada per les línies: Anchor off Cannes // Strolling around Tourretes // Montecarlo.
 
Aquesta tarda, Escorpion Studio Barcelona ha obert la passarel·la amb la col·lecció Ready to Buy, “Reflekto”, una proposta per a la propera tardor-hivern que projecta la dualitat d’una dona empoderada i forta. El punt, el teixit estrella de la firma, és present a cada look. Les superposicions creen estrats de textures sumptuoses i els estampats aporten un plus de sofisticació i de fantasia als conjunts
 
Ha pres el relleu Antonio Miro, amb la col·lecció “El Mar”, una proposta per a la propera primavera-estiu de la firma, que neix de la inspiració de les obres de Sorolla en la seva època de culminació, quan va desenvolupar l’estil pictòric del lluminisme.  Destaquen els colors pastel i textures fresques. Cotons, popelins rústics, viscoses, voiles i llis són els materials utilitzats. Les peces que proposta Antonio Miro són fresques, desestructurades, amb vestits vaporosos per a ella i vestits desarmats per a ell. Una col·lecció fresca i sofisticada, que transporta la nostàlgia dels quadres del pintor als nostres temps.
 
De la seva, el dissenyador Ángel Vilda, l’ànima  de Brain&Beast -Premi Nacional 080 a la Millor Col·lecció de la passada edició- ha tornat a sorprendre amb “TALISMAN / Aesthetic Torsion Nº1”. En aqueta ocasió, el punt de partida de Vilda ha estat la reflexió al voltant del concepte “unus mundus”, terme que es refereix a una realitat subjacent unificada, a partir de la qual tot emergeix i a la qual tot retorna. Aquest terme va ser popularitzat pel psiquiatre Carl Gustav Jung i relacionat, a la vegada, amb els conceptes d’arquetip i sincronia.
 
Amb aquesta inspiració, /TALISMAN/, en paraules del mateix dissenyador “és una successió d’arquetips que funcionen com a amulets que propicien fets sincrònics i que fan emergir aquella realitat subjacent i enigmàtica; talismans utilitzats amb el propòsit d’atraure la fortuna i convertir el destí en èxit, a més d’ironitzar sobre la mala sort”. Pel que fa als detalls de la col·lecció, Vilda ha explicat que "de colors, del blanc al negre, els he utilitzat tots, passant pels arenes, seguint pels vermells, i continuant per les gammes de verds, blaus, liles...vaja, l'arc de Sant Martí sencer. Dels teixits, puc dir que tot tipus de punts circulars, samarretes, punt anglès, piqué de polo, el punt circular clàssic, més lamés, sedes...". 
 
AGENDA PASSAREL·LA 080  Dijous 28/06
 
 
12.30h            BOBOLI (FW18-19)
14.00h            AUBERGIN // ESTER FERRANDO KNITWEAR
16.00h            Maite by LOLA CASADEMUNT
17.30h            NAULOVER
19.00h            Cerimònia de cloenda, lliurament de Premis 080 i Fashion Tribute
20.30h            CUSTO BARCELONA
 
 
En el marc de les activitats paral·leles, demà tindrà lloc la projecció del documental “The Gospel According To André” presentat pel mateix protagonista, l’ex editor de Vogue USA, André León Talley, convidat internacional d’aquesta edició de la passarel·la 080 Barcelona. Posteriorment, Talley participarà en un col·loqui obert amb els assistents sobre la seva visió de la moda i la vivències i trajectòria professional. A la tarda, en la cerimònia de lliurment de Premis i Cloenda, Talley rebrà el Fashion Tribute d’aquesta edició de la passarel·la 080 de mans de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.
 
 
Patrocinadors i sponsors de la 22a edició del 080 Barcelona Fashion
 
Aquesta edició de la passarel·la comptarà amb 6 patrocinadors i amb 12 firmes col·laboradores. Són patrocinadors Redken (perruqueria oficial), NYX Professional Makeup (maquillatge oficial), Mistinguett (cava oficial), Hyundai (partner automobilístic), Movistar (connectivitat oficial) i La Roca Village. Per la seva banda, hi participen com a firmes col·laboradores Seagram’s, Sunbites, Red Bull, Fujifilm, Barcelona Beer Company, Siovann, CND Beauty (manicura oficial), Rowenta (planxat i haircare) BCN Brand (uniformes oficials),  Rafel Pages (partner perruqueria), RS-BARCELONA, i Skybar / Nubar (Grupo Costa Este).
 
Més informació al web del 080 : www.080barcelonafashion.cat i a les xarxes
 
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/