• Imprimeix

L'ex-editor de Vogue USA, André León Talley, presentarà demà a la 080 el documental biogràfic "The Gospel According To André: A Life in Chiffon Trenches"

27/06/2018 14:06
The Gospel According to Andre
·        D’actualitat per la recent estrena als Estats Units del film sobre la seva trajectòria al món de la moda, el carismàtic ex editor de Vogue USA és el convidat internacional de la present edició de la 080 Barcelona Fashion. Talley atendrà als mitjans de comunicació demà a les 10.15h al Recinte Modernista de Sant Pau
 
·       Posteriorment, a les 11h., tindrà lloc a l’Auditori Francesc Cambó la projecció del documental. En acabat (13h), Talley participarà en un col·loqui obert amb els assistents, al voltant del món de la moda i de la seva personal visió del sector a partir de les seves vivències i trajectòria professional
 
·      Demà a la tarda (19h), en el marc de la cerimònia de cloenda i lliurament de Premis, la 080 Barcelona Fashion lliurarà a Talley el Fashion Tributed’aquesta edició, amb el qual la Generalitat distingeix a personalitats amb un destacat paper en el món de la moda a nivell internacional              
 
 
L’ex-editor de Vogue USA, André Leon Talley, influent figura del món de la moda a nivell internacional, presentarà demà en el marc la present edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, el documental biogràfic “The Gospel According To André: A Life in Chiffon Trenches”. Talley atendrà als mitjans de comunicació demà a les 10.15h a la Domènech i Muntaner del Recinte Modernista de Sant Pau.
 
Posteriorment, a les 11h., tindrà lloc a l’Auditori Francesc Cambó la projecció del documental. En acabat (13h), Talley participarà en un col·loqui obert amb els assistents, al voltant del món de la moda i de la seva personal visió del sector a partir de les seves vivències i trajectòria professional. A la tarda (19h), en el marc de la cerimònia de cloenda i lliurament de Premis, la 080 Barcelona Fashion lliurarà a Talley el Fashion Tribute d’aquesta edició, amb el qual la Generalitat distingeix a personalitats amb un destacat paper en el món de la moda a nivell internacional.
 
El personatge
 
André Leon Talley ha estat en la primera línia de la moda internacional durant més de 25 anys, en frontrow de les desfilades en les principals setmanes de la moda: Nova York, Londres, Milà i París. També ha estat editor d'altres rellevants publicacions de moda com Interview,  New York Times o W.
 
Conegut per la seva exuberant personalitat i la tan característica manera de vestir, ha treballat amb l'actual editora cap de Vogue, Anna Wintour, amb qui té una relació personal d'amistat; de fet el personatge de Nigel en la pel·lícula The devil wears Prada, que retrata la vida en la redacció del Vogue americà, està inspirat en ell. Talley ha viscut envoltat dels més grans dissenyadors de la seva època, així com de les més famoses top models i estrelles de Hollywood.
 
Darrera aquesta peculiar aparença, Talley compta amb una sòlida formació i és graduat en Art de la Universitat Central de Carolina del Nord, Postgrau en Francès de la Universitat de Brown, i Doctor Honoris causa en Humanitats de la Savannah College of Art and Design. Ha publicat diversos llibres entre els quals es troben best-sellers autobiogràfics com «A.L.T.: A Memoir» i «A.L.T. 365+». Al setembre de 2016, es va presentar el documental biogràfic The Gospel according to André al festival de cinema Toronto, estrenat a Estats Units el passat 25 de maig amb gran èxit.
 
Ha utilitzat la seva influència i la seva veu com a personatge públic per denunciar el racisme i la discriminació en la indústria, defensant la presència de més models negres en les passarel·les. Talley destaca per la seva labor reivindicativa a favor de la visibilitat d'aquesta comunitat en la moda.
 
La pel·lícula: The Gospel According To André
 
El retrat íntim de la directora Kate Novack, “The Gospel According to André” embarca als espectadors en un viatge emocional des de les arrels d’André, des dels seus orígens, en el segregat Jim Crow South, fins a convertir-se en un dels creadors de tendències i conservadors de moda més influents del nostre temps. Entreteixint una gran quantitat d'imatges d'arxiu dels moments més glamurosos de la història de la moda, amb reflexions d’André sobre la seva vida i carrera, The Gospel According to André és un monument cinematogràfic d'una de les figures més singulars de la cultura nord-americana del segle XX. En el documental apareixen altres referents de la moda com Anna Wintour, i els Marc Jacobs i Tom Ford, entre d’altres.
 
 
Patrocinadors i sponsors de la 22a edició del 080 Barcelona Fashion
 
Aquesta edició de la passarel·la comptarà amb 6 patrocinadors i amb 12 firmes col·laboradores. Són patrocinadors Redken (perruqueria oficial), NYX Professional Makeup (maquillatge oficial), Mistinguett (cava oficial), Hyundai (partner automobilístic), Movistar (connectivitat oficial) i La Roca Village. Per la seva banda, hi participen com a firmes col·laboradores Seagram’s, Sunbites, Red Bull, Fujifilm, Barcelona Beer Company, Siovann, CND Beauty (manicura oficial), Rowenta (planxat i haircare) BCN Brand (uniformes oficials),  Rafel Pages (partner perruqueria), RS-BARCELONA, i Skybar / Nubar (Grupo Costa Este).
 
Roda de premsa André León Talley
28/06/2017 10.15 | Sala Domènech i Muntaner. Recinte Modernista de Sant Pau. c/. Sant Antoni Maria Claret, 167.| Barcelona  (Barcelonès)
Projecció “The Gospel According To André: A Life in Chiffon Trenches”
28/06/2017 11.00 | Auditori Francesc Cambó. Recinte Modernista de Sant Pau. c/. Sant Antoni Maria Claret, 167.| Barcelona  (Barcelonès)
Col·loqui amb André León Talley
28/06/2017 13.00 | Auditori Francesc Cambó. Recinte Modernista de Sant Pau. c/. Sant Antoni Maria Claret, 167.| Barcelona  (Barcelonès)
 
 
 
Més informació al web del 080 : www.080barcelonafashion.cat i a les xarxes
 
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/