• Imprimeix

El 080 Barcelona Fashion i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals impulsen un concurs obert a dissenyadors de moda per crear la samarreta solidària de La Marató de TV3 2018

29/06/2018 09:06
La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la pta. de la CCMA, Núria Llorach, en el moment de la signatura

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la pta. de la CCMA, Núria Llorach, en el moment de la signatura

·      La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, han firmat el conveni de col·laboració en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que s’ha celebrat al llarg d’aquesta setmana al Recinte Modernista de Sant Pau

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio tindrà una samarreta pròpia, amb el disseny que resulti guanyador de la crida participativa destinada a creadors de moda, convocada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), de la Generalitat de Catalunya, organitzador de la passarel·la 080 Barcelona Fashon, i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). La producció d’aquesta samarreta, que es farà a Catalunya, anirà a càrrec de MANGO, que col·labora així amb aquesta iniciativa solidària.
 
La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, i la vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, han firmat el conveni de col·laboració que estableix les bases d’aquest certamen en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que s’ha celebrat al llarg d’aquesta setmana al Recinte modernista de Sant Pau.
 
El disseny de la samarreta guanyadora, que haurà d’estar inspirat en els valors del projecte solidari La Marató, es presentarà durant la campanya de sensibilització prèvia al programa del 16 de desembre, en què tindrà un paper destacat. La podrà adquirir el públic general i l’import es destinarà a la recerca en càncer, malaltia que centrarà l’edició 2018 de La Marató.
 
Les bases de la crida participativa, que es faran públiques els pròxims dies, es podran consultar al web de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, al web del Departament d’Empresa i Coneixement, a més de les pàgines de la CCMA i de La Marató de TV3.
 
Aquesta iniciativa de col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i dels creadors de la 080 Barcelona Fashion amb La Marató estableix, per primera vegada, un lligam entre el sector de la moda a Catalunya i el projecte solidari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 
Més info a tv3.cat/marato
 
Segueix-nos a les xarxes:
 
Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion
Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 
Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/
Twitter:  @empresacat