• Imprimeix

Girona acull "Artesania i Sostenibilitat", exposició itinerant que dóna veu als artesans que aposten per a la creació sostenible

19/07/2018 12:07
Artesania i sostenibilitat

Girona acull a partir del 19 de juliol, a l’espai Santa Caterina (Arístide Maillol, s/n) i fins el proper 30 de setembre, l’exposició itinerant “Artesania i Sostenibilitat”. La mostra recull les innovacions i bones practiques del sector artesà català entorn a la sostenibilitat ambiental i social. També vol donar veu als  artesans que aposten clarament per un model productiu més respectuós.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) ha impulsat aquesta exposició que acull 35 peces de 22 artesans diferents, entre joiers, ceramistes, perfumistes o dissenyadors.

 “Artesania i Sostenibilitat” forma part d’una sèrie d’exposicions de producció pròpia de l’àrea d’Artesania del CCAM que vol explorar les sinergies entre l’artesania i altres sectors productius i creatius. La mostra, que ja ha visitat Barcelona, Tortosa i Lleida, tancarà el seu recorregut a Tarragona el proper mes d’octubre.