• Imprimeix

Jornada mercats increïbles: La transformació digital dels mercats a debat

19/07/2018 13:07
mercats increibles

El CCAM organitzarà la primera Jornada de Mercats Increïbles, que debatrà al voltant de la transformació digital. La jornada, que se celebrarà el proper 22 d’octubre a l’auditori d’Esade Creapolis de Sant Cugat del Vallès, vol crear un espai d’intercanvi de coneixements i experiències en la gestió dels mercats municipals sedentaris de Catalunya.

 

Programa

9.30h.- Benvinguda

10h.- Ponència: Com atraure clients als mercats municipals a través d’Internet, a càrrec d’Oscar Ramilo, de Capture.

10.45h.- Pausa cafè

11.15h.- Ponència: Com les promocions a les xarxes socials poden ajudar a les parades dels mercats municipals, a càrrec de Carles Bonfill, d’Easypromos.

12h.- Taula rodona: Com transformem el procés de compra dels mercats municipals a l’era digital, amb la participació del Mercat Independència de Terrassa i del mercat d’Olot, i App Manzaning. Modera: Manel Rodríguez (Ficat’t).

13.00h.- Debat i conclusions

13.15h.- Experiència: 3 models diferents de mercat a Sant Cugat del Vallès, a càrrec de Joan Fibla, cap de mercats i fires de l’ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

13.45h.- Cloenda

14h.- dinar

 

Activitats amb inscripció prèvia:

 

15h - 16.30h.-  Taller: Experiències en lideratge i bones pràctiques en la gestió dels mercats municipals, amb la participació del mercat de les Corts de Barcelona i del mercat de Puigmercadal de Manresa. Modera: Pilar Gomà (Gicretail).

15h - 16.30h.- Visita al mercat de Mirasol i futur mercat de Vollpelleres (en construcció)

 

Properament es publicarà el formulari d’inscripció. Per a qualsevol consulta o aclariment,  podeu posar-vos en contacte amb l’equip tècnic de mercats al telèfon 934849917 o a elsmercats@gencat.cat.