• Imprimeix

Barcelona Fashion Summit, el 'meeting point' dels professionals del negoci de la moda, celebra la seva sisena edició

01/02/2018 12:02
El secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria,al Barcelona Fashion Summit

El secretari general d'Empresa i Coneixement, Pau Villòria, durant la seva intervenció

El secretari general d’Empresa i Coneixement, Pau Villoria, ha inaugurat aquest matí a l’Auditori del Fòrum el Barcelona Fashion Summit, el meeting point dels professionals del negoci de la moda. Com és habitual en les edicions d’hivern de la 080 Barcelona Fashion, la setmana de la moda ha tornat a acollir la celebració del Barcelona Fashion Summit, que ha esdevingut un punt de trobada de professionals del negoci de la moda. En l’acte inaugural també hi ha estat present la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i el director del 080 Barcelona Fashion Sumit, Miquel Rodriguez.

En aquest marc, Villòria ha destacat que “aquesta sisena edició del Fashion Summit es la constatació de la solidesa del sector”. A més, el secretari general ha volgut posar en valor “que aquest any s’hagi celebrat el 080 amb normalitat operativa i amb gran èxit de participació”, i ha constatat que, tot i la situació política, “la Generalitat ha volgut mantenir el seu compromís amb la setmana, amb la moda i amb tots els seus agents, convençuts de que cal continuar recolzant i acompanyant aquet sector que tant està contribuint en l’economia del país”.

El secretari ha volgut ressaltat els valors dels diferents agents que el conformen ”innovació, capacitat d’adaptació, ambició modernitat, gestió empresarial, confiança, competitivitat”. D’aquesta manera, Villòria ha remarcat també el compromís de la Generalitat de continuar recolzant el sector “a través també del Pacte Nacional per la Indústria impulsat per la Generalitat, amb el qual implementarem accions que permetin una millora de la productivitat, de la innovació, de la internacionalització i de la qualitat de l’ocupació del sector”

Per sisè any consecutiu, el Barcelona Fashion Summit ha convocat a Barcelona les empreses més importants del negoci de la moda, juntament amb experts de gran prestigi. La trobada, organitzada per Modaes.es amb la col·laboració del 080 Barcelona Fashion, se centra durant el dia d’avui en el tema “Fashion 2030: a brave new world” i analitzarà els reptes de futur davant l’horitzó d’un món de més incertesa. La jornada compta amb ponent d’Inditex, Mango, Cortefiel, bestseller, Jennyfer, Zalando, Alibaba, El Ganso, Delpozo, KPMG, Deloitte, Interbrand, o The Carlyle Group, entre d’altres. A la passada edició, celebrada al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) es van superar els 500 assistents.