Els camps marcats amb * són obligatoris.

Inscripcions a la presentació estudi ecommerce i mobilitat

ecommerce i mobilitat

La Direcció General de Comerç us convida a la presentació de l’estudi Comerç online i mobilitat: orientacions cap a un model sostenible que se celebrarà el proper 27 de novembre a les 10:30 h. a les cotxeres de Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107)


D'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i el qual es deroga la Directiva 95/46/CE, i amb la llei orgànica en matèria de protecció de dades de caràcter personal, les dades seran incorporades al tractament Comunicacions, del qual és responsable el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. La finalitat del tractament és la és la comunicació d'informació relativa a l'actuació del Consorci en els àmbits del comerç, els serveis, l’artesania i la moda, com també l’organització d'actes públics, jornades, cursos o conferències i altres activitats que organitzi o en les quals participi.

 

Podeu exercir el dret a sol·licitar al responsable del tractament l'accés a les vostres dades personals, a rectificar-les o a suprimir-les, a limitar-ne el tractament o a oposar-s'hi, així com el dret a la portabilitat de les dades, mitjançant escrit dirigit a: Direcció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, carrer Puig i Xoriguer, 11-13, 3a planta, 08004 Barcelona, tel. 93.484.99.99, ccam@gencat.cat