Els camps marcats amb * són obligatoris.

Sol·licitud participació activitats Setmana d’Artesania de Catalunya 2018

Setmana de l'Artesania 2018

Totes les activitats programades són gratuïtes.

Places limitades. Per correu electrònic us comunicarem si la vostra petició ha estat admesa, o bé, si passeu a formar part de la llista de reserva pendent de possibles baixes.
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer automatitzat anomenat "Comunicacions" del qual és responsable la Direcció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya amb la finalitat de la comunicació d'informació relativa a l'actuació del Consorci, en els àmbits del comerç, els serveis, l'artesania i la moda, com també l'organització d'actes públics, jornades, cursos o conferències i altres activitats que organitzi o en les quals participi.

 

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit dirigit a la Direcció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, carrer Puig i Xoriguer 11-13, 08004 Barcelona. Adreça electrònica: ccam@gencat.cat.