• Imprimeix

Distintiu per als establiments de venda d’artesania catalana

Comerç i consum 20360 - Distintiu per als establiments de venda d’artesania catalana Departament d'Empresa i Coneixement ccam

És un distintiu que permet a les persones compradores tenir la garantia que estan adquirint autèntica artesania catalana. 

Llegiu-ne més

Els formularis de sol·licitud permeten realitzar en un document únic la presentació simultània de les sol·licituds de carnet d’artesà/ana, de distintiu de producte D’Artesania (D’A) i de distintiu per als establiments de venda d’artesania catalana. Per garantir que esteu fent servir la darrera versió en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta. La seva presentació manuscrita no s’acceptarà com a vàlida.

A les persones artesanes que disposen d’un punt de venda directa al públic, propi i permanent, dels seus productes, s’hi dediquen professionalment, i realitzen una o diverses activitats incloses dins el Repertori de famílies d'oficis artesans.

Què necessiteu fer?

Data actualització 01.12.2015