• Imprimeix

Participació al "Fashion Market" del "080 Barcelona Fashion" del mes de juny de 2017

Comerç i consum 9229 - Participació al "Fashion Market" del "080 Barcelona Fashion" del mes de gener-febrer de 2017 Departament d'Empresa i Coneixement ccam

La convocatòria té com objectiu convocar els/les dissenyadors/ores i/o marques de moda que vulguin participar al Fashion Market del 080 Barcelona Fashion, corresponent a la presentació de les col·leccions presents i/o anteriors, i que se celebra a Barcelona el mes de juny de 2017 i donar a conèixer les condicions per aquesta participació.  

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El termini restarà obert fins que no s'hagin cobert les places en la seva totalitat amb un màxim de 15 dies abans de la celebració de l'esdeveniment.

Ampliació de termini: Les sol·licituds es podran presentar fins el 12 de maig de 2017.

Dissenyadors/ores, marques de moda i/o les persones titulars de marques d’accessoris i complements de moda amb establiment operatiu a Catalunya, estatals o internacionals.

Què necessiteu fer?

Data actualització 08.05.2017