• Imprimeix

Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya

488 - Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial de la Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Coneixement ccam

Els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial reconeixen totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s'hagin distingit per les seves tasques de millora en la gestió del sector de la distribució minorista, particularment del comerç urbà de proximitat. 

S'estableixen tres categories de premis:

  • Premi a la Iniciativa Empresarial
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva
    • Premi a la Iniciativa Col·lectiva Territorial
    • Premi a la Iniciativa Col·lectiva Sectorial 
  • Premi a la Gestió Pública en l’àmbit del sector comercial

 

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d'utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el dia 13 d'abril i finalitza el 13 de juliol de 2018.

Les persones candidates a aquests Premis poden ser les persones físiques o jurídiques (microempreses, petites i mitjanes empreses) amb establiment operatiu i raó social a Catalunya que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit del comerç i els serveis, les entitats que les representen a nivell territorial o sectorial i els ens públics.

Què necessiteu fer?

Data actualització 12.04.2018