• Imprimeix

Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya

Comerç i consum 3887 - Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Coneixement ccam

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris distingeixen als establiments en actiu amb més de cent i cent cinquanta anys d’antiguitat, atès que el seu objectiu específic és el reconeixement d’una trajectòria de servei i atenció al públic, mitjançant l’adaptació contínua a l’evolució de les necessitats de la ciutadania.

 

 

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El termini per presentar les sol·licitus és del 13 d'abril al 13 de juliol de 2018.

Poden ser candidats a aquests Premis les microempreses i petites empreses comercials de venda al detall o de prestació de serveis al consumidor final que siguin titulars d’establiments que estiguin oberts al públic des de fa cent o més anys, amb establiment operatiu i raó social a Catalunya.

S’estableixen dues categories:

  • Premi als establiments de cent o més anys d’antiguitat
  • Premi als establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.
Què necessiteu fer?

Data actualització 12.04.2018