• Imprimeix

Premis Nacionals d’Artesania

Comerç i consum 20199 - Premis Nacionals d’Artesania Departament d'Empresa i Coneixement ccam

Els Premis Nacionals d’Artesania tenen l’objectiu d’incrementar el prestigi en la societat de l’activitat artesanal, permetre fer visible la importància del sector artesà català en el conjunt de l’activitat creativa i productiva del país i la seva especial presència en l’àmbit de l’emprenedoria.

Llegiu-ne més

Segons la regulació establerta al Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l'activitat artesanal a Calalunya es considera artesania als efectes d’aquesta disposició aquelles activitats incloses dins el Repertori de famílies d'oficis artesans, que comporten la formació, creació, producció i transformació d’objectes.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Termini de presentació de la sol·licitud: del 31 de juliol al 18 de setembre, ambdós inclosos.

A les persones físiques o jurídiques amb activitat artesana i amb raó social a Catalunya, els ens públics i privats i professionals d’altres àmbits que hagin destacat per les seves tasques de millora, promoció, innovació, difusió i prestigi en l’àmbit de l’artesania.

Què necessiteu fer?

Data actualització 18.09.2017